۲۴روزه فوت شده .با اینکه ازدواج کردم بچم دارم ۲۴/۲۵سالمه ولی بی مادر شدن برام خیلی غم بزرگیه.وقتی ویس هاشو میشنوم وقتی عکساشو میبینم وقتی شوخی هایی که بین هم میکردیم و.....همرو یادم میاد و دیگه نیست دیگه حتی صداشو نداریم 😭یلحظه دوست دارم همون ثانیه تموم کنم برم پیشش ..خونش که میرم مسواکش هست کفاش هست لباساش هست ولی خودش نیست😭خدایا ما با این غم چطور کنار بیایم همچین با اون حال میداد پارک مهمونی همجاااااا 😭😭😭😭😭کاش خدا نمیگرفتش ازمون همش ۵۰سالش بود سالم بود مریضی خاصی نداشت ..وای با خاطراتش چیکار کنم 😭بچهاش سوختن😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمتهایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨
ممنون عزیزم 🖤واقعا این رسم روزگاره ولی خب بعدش دیگه آدم زنده نیست فقد زندگی میکنه
❤️❤️
این اتفاق آره زندگی آدم رو به دو بخش تقسیم می کنه قبل مادرت و بعد مادرت...دیگه قبل و بعدش مثل هم نیست...اما از یه زاویه ی دیگه نگاه کنی اینه که دیگه کم تر چیزی تا این حد آزارت میده و ناراحتت می کنه چون تو سر حد ناراحتی رو دیدی...یه جوری قوی شدن غم انگیزیه غم داره ها اما قویت می کنه.
فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!