2777
2789
عنوان

یه چیزی تو دلمه که اصلا به کسی نمیتونم بگم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 19 پست
چرا

فکر کن اگه عروسی کردم و فقط شوهرمو دوست داشتم چی؟

یا فقط احترام باشه چی؟

من اکسمو جوری دوست داشتم که انگار بچه منه!

ولی خب اون زیاد اینطور نیست!

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن اگه عروسی کردم و فقط شوهرمو دوست داشتم چی؟یا فقط احترام باشه چی؟من اکسمو جوری دوست داشتم که ا ...

صد درصد ازدواج کنی دیگه به این فکر نمیکنی

طبق اینکه ۳سال جدابودی

اگه کسی دوست داست دوسش داشته باش نداشت ولش کن برا

همسرم منو خیلی دوست داست و خیلی حتی تو خلوت خودمدن احترام میزاشت.یه روز بهش گفتم اگر موقعی که اومدی ...

واقعا اینطوره من میگم چرا من ناز میکنم طرفم منت نمیکشه

جدا میشم نمیکشه فرداش میگه سلام صبح بخیر

بخاطر رفتن برق و گرما خیلی حالم بد شد از این سایت پنکه شارژی مه پاش گرفتم با یدونه پنکه دستی داخل کیف برای زمانی که بیرونم و اسنپا کولر نمی زنند

داخل گوگل سرچ کنید نوگرا کالا لینک اول

https://nogarakala.ir