2777
2789

سلام عزیزم موفق باشی خداقوت😘

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید فارسی دهم حجمش زیاده؟ اگه بخوام کلمات و معنی بیت ها رو تو دفتر بنویسم دفتر چند برگ جواب ...

دقیق نمیتونم بگم چون خودم از رو کتابکار میخوندم، بستگی داره چجوری بنویسی و خطط چجوری باشه و اینا

ولی فکر میکنم 80 برگ خوب باشه

اللهم عجل لولیک الفرج✨

چه خوبببمن ورودی دهمم راهنمایی داری واسه من ؟💗🥺

ایجانم چه رشته ای؟

آره حتما، خوشحال میشم کمکت کنم

ولی اگه ممکنه فردا، چون الان باید برا هفته ی دیگه برنامه بچینم بعدش بخوابم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

رشته تجربی مرسیی اگه بتونی خیلی خوبه

خب ببین اول از همه اینو بگم که چه بخوای از دهم شروع کنی به کنکوری خوندن چه نه، از همون اول و چه بسا از الان لایف استایلتو کنکوری کن

خیلی زندگی راحت تر میشه موقع کنکور

مثلا گوشی رو بیشتر از دوساعت برندار امسال، موقع مدرسه ها کمترش کن

اگرم بتونی حذفش کنی که عالیه

صبحا سر ساعت خاص بیدار شو، سر ساعت خاص بخواب

امسال که رفتی دهم سعی کن روش خوندتو پیدا کنی، اینکه با چه منبعی اوکیی، چند بار بخونی خوب میفهمی و اینجور چیزا

از الان روزی نیم ساعتم که شده وقت بذار پیش نیازای دهم مثل ریاضی و بخشایی از علوم رو بخون

پیش خوانی به نظرم زیاد مفید نیست برای دهم، چون مطالب اول کتاب خیلی سبک و ابتداییه و مهر بهت فشار نمیاد

برای عمومیا هم عربی اگه بتونی واژگان این سه سال و در حد مرور بخونی عالیه قواعدم که حتما بخون و صیغه ها و فعلا.. عربی کاملا پیوستست یعنی تو دوازدهم ممکن سوالی ببینی که مربوط به هشتمه

برای زبان و فارسی هم همینکارو کن ولی برای فارسی نیاز نیست معنای واژگان و دوباره بخونی چون معمولا واژگان جدید اضافه میشن زیاد فرقی نمیکنه اونارو بخونی یا نه ولی آرایه ها و اینا رو مرور کن

دینی هرپایه تقریبا مستقله نیاز به مرور نیست

امسال حتمااا دل بده به درس ولی زیاد به خودت فشار نیار، پایه رو خوب بخون ولی استراحتم داشته باش

دقیق نوشتن جوابارو از همین امسال تمرین کن که موقع نهاییا سختت نباشه

اللهم عجل لولیک الفرج✨

رشته تجربی مرسیی اگه بتونی خیلی خوبه

در مورد منابع هم حتما تحقیق کن، منابع عجیب غریب که کسی اسمشونم نشنیده نخر

برای منبع اول همون خیلی سبز خوبه معمولا همه راضی ان، شیمی مبتکران برای من بهتر بود خودت باید ببینی با کدوم راحت تر کنار میای

لازم نیست که بگم درگیر رل و اینجور چیزا نشو

درگیر حواشی نشو که چمیدونم تاثیر معدل حذف شد یا اینجوری شد و اونجوری شد، اگه اتفاقی بیفته مدرسه میگه خودش

درمورد تست زنی و خوندن و کلی چیزای دیگه میشه ساعت ها حرف زد ولی مطمئنا اون موقع که این حرفا نیازت باشه یادت رفته😂

ولی همین کارایی که گفتمو بتونی انجام بدی قوی شروع میکنی و کم کم بقیه چیزا دستت میاد

اللهم عجل لولیک الفرج✨