2777
2789
عنوان

مرغم پر کشید😭😭😭

139 بازدید | 15 پست

وای وای وای

متنفرم از زندگی

توتوم قبلا نفسش صدا سوت میداد بردمش دکتر خوب شد ولی حرف نمیزد

یه دو ماهی خوب بود بعد امروز باز نفسش خس خس میکرد😭😭😭الهی بمیرم کاش پاهام شکسته بود نبرده بودمش 😭😭😭😭 دو تا آمپول زدن بهش تا از بیمارستان اومدیم بیرون حالش بد شد لحظه تموم کردنش از جلو چشمم نمیره😭😭😭😭

روحش شاد همنشین خروسا باشه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم چرا انقدر مریضی زیاد شده ماعم جوجه هامون همهههه عفونت گرفتن برای گنجیشکا غذا بریز آرومت می ...

😔😔😔

پیش دکتر خوب ببرین منم جوجه های آجیم عفونت داشت حالشون خیلی بد بود بردم دکتر قرص ciptroncare داد خوب شدن

خاک به سرم😂😂😂ببخشید اسی

گُل به سرت😂😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

الان حس کردی خیلی با مزه ای؟

حداقل مثل تو یبس نیستم

متاسفانه با عرض معذرت بیشعور تشریف داری و نمیدونی چیو کجا بگی

بیشعور تویی جیگر🥰