2777
2789

بفرمایید

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت برد ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من مامانم ۶ ماهه فوت شده

من خیلی عاشق مامانمم

خیلی با قضیه ک بابام باکسی در ارتباط باشه گارد دارم

چندوقت پیش پبام عاشقانه ازش دیدم خودم زدم ب اون راه گفتم غیر ممکنه

الان خواهرم ی پیام نشونم داد ی زنه نوشته خیلی دوست دارم شب بخیر

دارم میمیرم😭😭😭😭تمیدونم‌چ واکنشی نشون بدم

نمیدونم‌چکارکنم تمام بدنم داره میلرزه امیدوارم دیگع از خواب بیدار نشه😭

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

تاپیک منتشر نمیشد عذرخواهی میکنم عزیزم

قربونت برم فدای سرت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من مامانم ۶ ماهه فوت شدهمن خیلی عاشق مامانممخیلی با قضیه ک بابام باکسی در ارتباط باشه گارد دارمچندوق ...

باباتم حق زندگی داره 

دخالت نکن 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

باباتم حق زندگی داره دخالت نکن

ینی چی دخالت نکن؟

حرفت با منطق جور در مباد؟

۶ ماهه ک مادرم نیس!

بعد از ۲۰ سال!فقط ۶ ماه صبر؟

مگ اولویت نباید بچهاس باشن؟؟؟

اونایی ک ی عمر وفادارند چب؟؟؟

امیدوارم خیر از زندگیش نبینه ادمی ک بخاطر خوشیش بچشو عذاب بده

آنقدر گریه کروم نفسم بالا نمیاد

ادم تا تو شرایط قرار نگیره هیچوقت نمیتونه درک گنا

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

گفتم‌ عزیزم مشکلمو

مثل فراعنه قبر مامانتو نبش قبر کنین و باباتونم زنده بگور کنین

گعتم عزیزم

عزیزم روح مامان عزیزت شاد خدا بهت صبر بده

خیلی از مردا واسه فرار از تنهاییشون میخوان یکیو داشته باشن الان وقت مناسبی نبود بهت حق میدم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE