2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره من یا همسرم

689 بازدید | 69 پست

۱۵ روزه آمدیم جای جدید .پمپ ابو شبا میبندن ۶ ساعت شب کولر ندارم.به صاحب خانه گفتم گفت اسپیلیت براتون بخرم یا یک مخزن پمپ مجزا بخرم.یک هفتم منو هی فرستاد پیش مدیر ساختمان که نشد چیزی ازش دربیاد.در نهایت کولر عیب پیدا کرد امروز شوهرم مدام فخاشی میکرد چون کولر نداشتیم منم زنگ زدم با هزارتا بدبختی نصاب پمپ و تعمیرکار کولر پیدا کردم امد درست کرد بعد مالک اصلی رو پیدا کردم صاحب خونه من با مالک ۵ تا واحد مجتمع صحبت کرد بالاخره گفتن روی پمپ پشم شیشه میزنن صدا نده این اقا هم که امد کولرو درست کرد گفت چرا صاحب خانه سرویس نکرده بهتون داده پر کثافت بود به صاحب خانه گفت هیچی نگفت صاحب خونه هزینشو انداخت گردن من وهمسرم.منم ناراحت شدم زنگ زدم گفتم هزینش با شما بوده و مشکل اب ما ۱۵ روزه حل نشده گفت نمیخوای تخلیه کن منم گفتم خسارت بده چشم تخلیه میکنم.بعد پدرم زنگ زد بهش از پدرم مهلت ۳ روزه گرفت تا مشکلو حل کنه.در نهایت همسرم میگه من طااق میخوام چون تو جای من توی اجتماع حرف میزنی

صبح مدام داشت فحاشی میکرد من تعمیرکار پیدا کردم .من نصاب مخزن پیدا کردم.من صاحبخانه ۴ واحذو توی مجتمع پیدا کردم در نهایت من صاحب خانه را تهذید کردم این همش دور خودش میچرخید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن مردا پرنسس شدن😂😂😂

ن جانبازه .موج گرفتگی داره توی اجتماع نمیتونه خیلی عادی رفتار کنه وقتی اوضاع قاطی پاتی میشه موج گرفتگیش میزنه بالا.حالا من کارشو انجام دادم این چرت وپرت میگه