2777
2789
عنوان

یه دختر نوزده ساله مامان شده هی پز میده بهم چیکار کنم🫤🫤🫤🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 212 پست

خب چیکار می‌کنه که فکر می‌کنی پز میدع؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه زنا میرن فضا و سیاستمدار میشن و کلی دستاورد علمی 

اینا فقط فکر شوهر کردن در سن پاییین و بچه دار شدن در سن پایین تررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
باورت میشع وقتی خبر بارداریش رو گذاشت نشستم گریه کردم مامانم می‌خندید نمیدونم چرا تنفرم بهش زیاد شده ...

ببخشید ولی مشکل ایشون نیست مشکل شماست 

و اشتباه بعدیت اینه که تو هم میخوای سریع بچه بیاری بیست سالگی؟؟؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
عزیز دلم، نمی تونی یه جورایی عروسی رو از چند ماه دیگه ، جلوتر بندازی که زودتر اقدام کنی برای بارداری ...

نه عزیزم تو دعا کن همین آبان یا آذر ماه بشه خدا بخواد اصلا قبل از عید بشه هر چیه من راضی ام

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت 

بقیه زنا میرن فضا و سیاستمدار میشن و کلی دستاورد علمی اینا فقط فکر شوهر کردن در سن پاییین و بچه دار ...

دستاورد علمی با ازدواج دو معقوله جداس . 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
نه عزیزم تو دعا کن همین آبان یا آذر ماه بشه خدا بخواد اصلا قبل از عید بشه هر چیه من راضی ام

اوه 

بیخیال 

واقعن حرفم رو جدی گرفتید؟؟؟؟؟؟

من دیگه حرفی بر ای گفتن ندارم

موفق باشید قشنگم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ولش کن بابا منم دخترخالم ۱۴ سالگی زایید ۱۷ سالگی زایید ۱۹ سالگی‌ام زایید هرسه بار کلی کلاس گذاشت منم ...

چقدر بدبختِ

دلم براش عمیقاً سوخت

بدون شوخی میگم

زن های این مدلی میبینم که عقب مونده هستن دلم میسوزه

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

با گربه مقایسه میکنم چون هرسال زاییدن هنر نیست اگه سرش تو زندگی من نبودو هرسال نمیومد بگه واااای تو ...

من نه اونو میشناسم نه شما رو 

ولی بچه آوردن انسان رو با گربه مقایسه کردن کلا زشته.

ان شاءالله به همین زودی شما هم باردار بشی

به دلم افتاد عید نوروز امسال بارداری ان شاءالله❤️

اللّهم عجّل لولیک الفرج