سلام دوستان گلممم یه مشورتی ازتون میخوام،عزیزانم من پارسال یه هفته بعد عروسیم یه کم طلا داشتم فروختم،از این مقدار تقریبا بیست تومنش دستمون موند،از اینور داماد خاله شوهرم ب شوهرم گف یه وامی هست منتهی باید اول هرکدوم بیست تومن بدیم به یارو تا اون یارو کل وامو بدع بهمون،یعنی اون وامو بخریم،ماهم برداشتیم بیست تومنو دادیم ب اقا ک برامون تا یه ماه وام جور کنه،البته از ماجرای فروش طلا و اینا اون داماده خبر ندارع ها اینارو اینجا ب شما میگم،بعدش الان نه ماه از اون روز میگذرع هر روز دست ب سرمون میکنه،شوهرمم گفته بهش ک من پولو ب تو دادم و طرف حسابمم تویی هشت ماه از رو اون وامه میگذره ما دیگه وامو نمیخوایم،این اواخر هم جواب تلفنمونو نمیده،شوهرمم با خالش تماس گرفته ک خاله من بخاطر شما حرفشو زمین ننداختم و نمیخوامم احتراما برداشته بشه،خالشم گفته من باهاش حرف میزنم،الان یه ماهه از روش گذشته هنوز خبری نیست،بنظرتون باید چیکار کرد؟ چ برخوردی باید داشته باشیم،اون خانوماایی ک بلدن از. حلقوم همچین ادمایی حقشونو بگیرن لطفا نظر بدن
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
استارتر دخالت کنه مطمئن باش کل خاندان شوهرش میریزن سرش
شوهرش طفل صغیر که نیس
مرد گنده خودش پولو داده الانم بگیره
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
بخدا ما نیاز داریم ب این پول ک اومدم ازتون مشورت میخوام
کاسه کوزه ها سر تو میشکنه
شوهرت خودش باید بره جلو
تو مگه پولو دادی؟