2777
2789

سلام دوستان گلممم یه مشورتی ازتون میخوام،عزیزانم من پارسال یه هفته بعد عروسیم یه کم طلا داشتم فروختم،از این مقدار تقریبا بیست تومنش دستمون موند،از اینور داماد خاله شوهرم ب شوهرم گف یه وامی هست منتهی باید اول هرکدوم بیست تومن بدیم به یارو تا اون یارو کل وامو بدع بهمون،یعنی اون وامو بخریم،ماهم برداشتیم بیست تومنو دادیم ب اقا ک برامون تا یه ماه وام جور کنه،البته از ماجرای فروش طلا و اینا اون داماده خبر ندارع ها اینارو اینجا ب شما میگم،بعدش الان نه ماه از اون روز میگذرع هر روز دست ب سرمون میکنه،شوهرمم گفته بهش ک من پولو ب تو دادم و طرف حسابمم تویی هشت ماه از رو اون وامه میگذره ما دیگه وامو نمیخوایم،این اواخر هم جواب تلفنمونو نمیده،شوهرمم با خالش تماس گرفته ک خاله من بخاطر شما حرفشو زمین ننداختم و نمیخوامم احتراما برداشته بشه،خالشم گفته من باهاش حرف میزنم،الان یه ماهه از روش گذشته هنوز خبری نیست،بنظرتون باید چیکار کرد؟ چ برخوردی باید داشته باشیم،اون خانوماایی ک بلدن از. حلقوم همچین ادمایی حقشونو بگیرن لطفا نظر بدن

تو دخالت نکن

مخصوصا این که قوم شوهره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دخالت نکنه زندگیشه طلاهاشم که داده

مقصر شوهرشه

استارتر دخالت کنه مطمئن باش کل خاندان شوهرش میریزن سرش

شوهرش طفل صغیر که نیس

مرد گنده خودش پولو داده الانم بگیره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بخدا ما نیاز داریم ب این پول ک اومدم ازتون مشورت میخوام

کاسه کوزه ها سر تو میشکنه 

شوهرت خودش باید بره جلو

تو مگه پولو دادی؟

به همون خاله بگید فلان مقدار فرصت میدیم

نداد شکایت می‌کنیم 

و واقعا هم اقدام کنید اگه نداد

البته همسرتون بگن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹