2777
2789
عنوان

آیا این خیانته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 53 پست
نه بابا خودم نه

برای هرکس میپرسی داره خیانت میکنه تاسف برای اون شخص

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره 

شما اگه رابطه ت جدی و قصد ازدواجه و جدیه بله خیانته ولی اگر طرف جدی نیست و فقط دوست پسر نه خیانت نیست چون قرار نیست دوست پسرت راحتو برای پیدا کردن همسر آیندت سد کنه 

به کی داره خیانت می‌کنهبه اون پسرا؟اونا که خودشون این کارن😁

ببخشید دیگه چقدر مسخره هردو طرف خرابن چرا اصلا باهم ادامه میدن وقتی میدونن دارن خیانت میکنن 

خاک بر سر اینا گند زدن تو هرچی عشق و عاشقی

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

بستگی داره شما اگه رابطه ت جدی و قصد ازدواجه و جدیه بله خیانته ولی اگر طرف جدی نیست و فقط دوست پسر ن ...

نه قصدشون ازدواج نیست

فقط گذران دوران جوونی

قرار نیست با هرکی وارد رابطه میشی ازدواج کنی

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

نه قصدشون ازدواج نیستفقط گذران دوران جوونیقرار نیست با هرکی وارد رابطه میشی ازدواج کنی

خب پس خیانت نیست چون اون پسر هم دنبال کیس ازدواجشه حلقه دستت نکرده که بگی شوهرمه دوستی همینه

ببخشید دیگه چقدر مسخره هردو طرف خرابن چرا اصلا باهم ادامه میدن وقتی میدونن دارن خیانت میکنن خاک بر س ...

ببین مثلاً پسرا نمی‌دونن که این دختر تکپر نیست

اما خوب به اونا ربطی نداره

من دارم اینو میگم

ببین مثلاً پسرا نمی‌دونن که این دختر تکپر نیستاما خوب به اونا ربطی ندارهمن دارم اینو میگم

خیانت در کل یعنی از اعتماد و احساسات کسی سواستفاده کنی 

خیلی ساده بخوایم بگیم مثلا دوستت بهت اعتماد میکنه ی وسیله میدی تو بیخیال خرابش میکنی یا گمش میکنی اینم میشه خیانت پس وقتی طرف ندونه دختره چیکارس و چه طرز تفکری داره و ی وقت این وسط احساسی بهش داشته باشه اینم میشه خیانت چون داری اعتمادش رو از بین میبری به پول و سرویس بود میرفتن دنبال این خرابا و انقدر وقت و انرژی هدر نمیدادن

🙄🙄🙄🙄خیانت صرفا به تعهد روی یه تیکه کاغذ منوط نمیشه بلکه اگر روان و روح و قلب و احساست واست ارزشم ...

نه 

تو این روابط عشق معنی نداره

فقط منفعته دیگه برای هر دو طرف

پس زندگی شخصیشونم ربطی به همدیگه نداره

چطوری بین دوتا دوست صمیمی ؟

مثلا بره دوست جدید پیدا کنه😂 نه ولی بدون شوخی مثلا طرف پا میشه میره با دوست پسر دوسش داره خیانت میکنه به دوستش، پشتش حرف بزنه داره خیانت میکنه به دوستش