2777
2789
عنوان

اونهایی که معلم میشن نباید قرتی باشن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 68 پست

ناخن و مژه نباید باشه چون الگوی حساب میشن

بعدش هم مهمه 

حتی قبلش به تاتو ابرو و...هم گیر میدن

ولی مرتب بودن و خوش پوش بودن و ژل و... کاری ندارن اگر موجه باشه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم ما تزریق هم کرده بود ولی ما مدرسه غیر دولتی بودیم ناخن هم میکاشت

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

فقط گزینش گیر میده بعدش هر کار کنی اصلا گیر نمیدن من خودم محجبه ام ولی همکارام مژه و ناخن میکارن و ل ...

خوب خوبه 🌹

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

غیر انتفاعی دیدم معلم‌ها خیلی صورت جذابی دارن خیلی به خودشون میرسن حالا نمیدونم ناخن و مژه کاشتن یا ...

آره غیر انتفاعی کاری ندارن

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون