2777
2789
عنوان

اونهایی که معلم میشن نباید قرتی باشن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 68 پست

خب محیط اداری هست باید رعایت کنی یعنی اگه مدیر یا همکاری به حراست اداره بگه مشکل ساز میشه

البته آراستگی موردی نداره یا من همکار داشتم ناخنش رنگ مات و معمولی کاشت داشتن کسی چیزی نمی‌گفت بهش

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو دولتی یا غیر دولتی دوما ابتدایی یامتوسطه

دولتی متوسطه 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

دولتی متوسطه

متوسطه معمولا دبیرا راحت ترن 

ولی در کل مدارس دولتی به مدیر بستگی داره یه مدیر اوکی هست یکی نه 

ولی کاشت ناخن و معمولا ایراد میگیرن ارزشیابی رو کم میکنن 

مدیر ما خیلی سخت گیره با اینکه دخترانه ایم من یه بار مقنعه ام قد ۹٠بود تذکر داد که کوتاهه در صورتیکه با چند تا مدیر قبلشکار کردم اونا ایراد نگرفته بودن