2777
2789
عنوان

خانم های متاهل ی لحظه بیان

175 بازدید | 15 پست

مادرشوهر من هروقت میره پارک با پسرش مارو اصلا دعوت نمیکنن من چند بار گلایه کردم ک چرا هروقت با ما میری پا میشی زنگ میزنی ب اونا ک اوناهم بیان چرا واس ما ارزش نمیزارین 

چند ساعت پیش زنگ زده ک میخواهیم بریم پارک شماهم میایین 

شوهرمم ب من گف من حال ندارم برم منم گفتم بریم دیگ ارزش گذاشته زنگ زده دیدم ساعت ۶و نیم گفتم از الان میرن پارک واسه شام یا بعد شام ؟

شوهرم میگ خب معلوم واسه شام ولی ب ما نگف بیایین واسه شام گف ما میریم شما هم خواستین بیایین 

منم گفتم زنگ بزن ببین واسه شام میرن ماهم بریم 

زنگ زده 

مادرشوهرم با خنده میگ  ک شام نزاشتین شما

شوهرمم گف ن نزاشتیم اصلا دلش نمیومد دعوت کنه برگشت اخرش گف دیگ چیکار کنیم میخواین بیان شام شوهرمم چند ساعت داره با من بحث میکنه ک چرا باعث شدی من زنگ بزنم خودمو بی ارزش کنم 

منم گفتم کاسه کوسه هاتو ببر سر مامانت خالی کن اون ارزش نزاشته ن من 

هر چی از دهنش دراومده بهم گفته هر فحشی چند ساعته دارم گریه میکنم اینم از بخت من 

بگین ک کی حق دارع؟

اصلا از دلش نمیاد ب مامانش کم احترامی کنه مامانشم همیشه می رینه هیکلش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی شام باید بهتون بدهند ؟ ما که اینجوری نیستیم ما میریم پارک هرکس هرچی داره میاره . یا گاهی از قبل برنامه ریزی میکنیم یکی ساندویح درست می‌کنه برای همه بعد پیکی خانوادگی پولشو میزنیم براش . یا یکی زنگ میزنه خودش میگه شام زیاد درست کردم دست خالی بیاین بریم پارک . یا اصلا برای شام برنامه نمی ریزیم میریم پارک بعد یه چیزی می‌خریم میخوریم دور هم یا قبل پارک دور هم خونه یکی جمع میشیم زن ها بندری و ... درست میکنیم بعد زنگ می‌زنیم مردها بیان دنبال مون بریم پارک 

اونقدر فرق گذاشتن در همه چی که این در برابرش اصلا حساب نیستهمون بهتر اصلا مدیون اونها نباشم هیچ وقت

دقیقا واسه ماهم فرق میذارن ولی من به روی خودم نمیارم چون ارزشش و ندارن

اخه همیشه میگ من فرق نمیزاریم بین دو تا پسرام

ول کن حساس نشو . حالا فرق هم بذاره خودتو ناراحت نکن یه چیزی نگو بهشون که فکر کنن حسودی میکنید . بنظرم یبار یه شام  درست کن برای همه اگه وسعت پایینه یه چیز ارزون . مثل سمبوسه یا .... تا جبران سبکی که حس می‌کنی امروز شدین بشه . سبک نشدین ولی  فکرشو نکن

دقیقا واسه ماهم فرق میذارن ولی من به روی خودم نمیارم چون ارزشش و ندارن

دقیقا حالا شوهر من همیشه هرکاری دارن دربست در خدمتشون بوده نه نگفته بهشون

اما حمایت ها واسه اون دختر وپسرشون خیلییی بیشتر بوده

به شوهرم گفتم تو خودت میدونی اما حواست باشه من هیچ وظیفه ای مطلقا در برابر خانواده ات ندارم جتی در بیماری و سختی خدایی نکرده