2777
2789
عنوان

می خوام خودمو بچه هامون بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 74 پست
چون خانواده ی خودم و همسرم سرشناسن احساس می کنم باعث ابروریزیشون شدیم و مرگمون بهتره از زندگی

گور بابای بقیه 

هوای خودتو بچه هات داشته باش

آبروی بقیه اگه بامن و تو بره بزار بره 

همش بگو به تخم چپ بچه نداشتم اینو تو باشگاه از یکی شنیدم  برام جالب بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببین همین موقعیت های رو توجه کن خدا بهت داده اگه دور از جونت خونه مردم رخت میشستیمو ملفتی میکردی ...

متشکرم بابت راهنماییت

به خدا خیلی اذیتم به خاطر این مسأله اگه راه حتمی برای زرنگ شدن بود تمام تلاشم رو می کردم برای تغییر

گور بابای بقیه هوای خودتو بچه هات داشته باشآبروی بقیه اگه بامن و تو بره بزار بره همش بگو به تخم چپ ب ...

به گفتن راحته ولی بعد یه دقیقه باز یادم میاد و دنیا رو سرم خراب میشه

ولی سعیمو می کنم

متشکرم بابت راهنماییتبه خدا خیلی اذیتم به خاطر این مسأله اگه راه حتمی برای زرنگ شدن بود تمام تلاشم ر ...

راه حل که هست  کلا نا امیدی 

به بچه هات انتقال نده که راه حلی نداره  من آشنا هامون دخترش اویزوون بود بعد مدتی رفتن یعذشهر دیگه مامانش پشت تلفن میگفت دخترم تغییر کرده زیاد حرف نمیزنه  باور نمیکردم تا اومدن و با چشم خودم دیدم چه خانمی شده 

تازه باز یکی میشناسم دخترش ساکت نمیشه سرخوشه اصلا حالیش نیس ولی پدر مادرش  قربون صدقش میرن و اصلا خودشون رو درگیر رفتارایبچه نمیکنن 15سالش هم هست

خدا رو شکر کن بچه هات سالمن  الحمدالله

موقعیت شناس نیستندبه جا و به موقع حرف نمی زننهمش آویزون این و اوننو...۱۵ و ۹

خب قرار نیست رو‌هوا اینا رو‌بلد باشن که! شما و پدرشون باید این چیزا رو‌بهشون اموزش بدین!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حقیقتا خودم هم بلد نیستم متاسفانه

بالاخره درس گرفتی دیگه

مثلا بهشون بگو هر چی کم حرف تر بیشتر میپسندم و هر جا دیدم زیاده روی میکنین صداتو زدمدسریع بیاین پیشم 

برنامه ریزی کن وفتی میری خونه فامیلی جایی

ببین من میرم خونهمادر شوهرم اگه عمه یا سوهر عمه یا جاری م اونجا باشن بچه هام  لباسم میگیرن و بزور میان داخل اون اتاق 

منم موبایل میدم دستشون سرگرم بشن

شب هم همش دندو قروچه میره بعد پشیمون میشم زورش کردم باید با ارامش بیشتری بیارمشون تو جمع نترسن گناه دارن ببین هر مادری با یه مسکلاتی درگیره بچه تا بالغ میشه دردسرایی داره باید با آرامش پیش رفت

من همیشه از بچه هام خواستم بچه های خوب نباشن  بچه باید شیطونی کنه گفتم بچه خوب دوست ندارم  تا استرس نداشته باشن البته دعوا هم میکنم ولیگفتم من هم مشکلاتی دارم کمال گرا هستم شما و من سعی کنیم کمالگرا نباشیم لازم نیس همه چی عالی باشه نقاشی کشیدی نمیخواد دوبارهربکشی همون خوبه سخت نگیرین

حرفات کاملا درسته ولی قبول کن تو این دور و زمونه آدمای ساده خیلی اذیتن

اینقد به عنوان ادم کم رو سختی کشیدم از برادر و خواهر و غریبه خوردم

ولی درس گرفتم یه تنه

بچه های ما خداقل مادرایی دارن که دلسوزن و مبخوان یه چیزایی بهشون یاد بدن ولی ما چی اصلا