2777
2789
عنوان

می خوام خودمو بچه هامون بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 74 پست
موقعیت شناس نیستندبه جا و به موقع حرف نمی زننهمش آویزون این و اوننو...

از یه بچه ۹ ساله و یه نوجوون ۱۵ ساله که تو سن حساسیه چه انتظاری داری؟؟

به جای سرکوفت و این فکرای مسخره راهنماییشون کن و به خاطر حرف مردم اون بدبختارو زجر نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

خودت حتما تحت نظر تراپیست باش

بچه هاتو کلاسهای تفکر خلاق،فن بیان،هنر و.... ثبتنام کن

وبینارهای مخصوص کودکان و نوجوانان برای افزایش عزت نفس و...

ببرشون

مطمئن باش شرایط تغییر میکنه

عزیزم هر چیزی راخ حلی داره بچه هات باید با دیگران در ارتباط باشن تا از هم سن و سالهاشون یاد بگیرن،هر چی بیشتر کنترلشون کنی و بهشون اجازه مستقل بودن ندی همینطوره

فکر نکنم خودت و بچه هات وضعتون بدتر از یکی از اشناهای من باشه بچه ها به پدرشون رفتن اما مادر مدیریتش عالی بود پسرش رو محدود نکرد و گذاشت پیش ادمای مطمئن کار یاد بگیره با اینکه هنوز یه سری عادتهاش رو داره اما الان تو یه شهر دیگه داره برا خودش کار میکنه و اخر هفته ها میاد پیش مادرشینا

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
ببین من میرم خونهمادر شوهرم اگه عمه یا سوهر عمه یا جاری م اونجا باشن بچه هام لباسم میگیرن و بزور می ...

عزیزم شما معلومه عاقلی فقط کم رو بودی

منو بچه هام اصلا کم رو نیستیم ولی کم عقلیم

عزیزم شما معلومه عاقلی فقط کم رو بودیمنو بچه هام اصلا کم رو نیستیم ولی کم عقلیم

ففقط کم رو نبوذم خنگ بودم هر جا لازم نلود فقط بهذعنوان مزاح یا سرگرمی  دهن باز میکردم وضعیتم خراب میکردم

هر جا هم که لازم بود از خوذم دفاع کنم سکوتمیکردم و گرفتار بوذم  

عزیزم خیلی روی بچه هات زوم نکن.هربچه ای یه عیبی داره.دخترمنم باهوش ونکته سنج ولی اگه عصبانی بشه واویلاست.بعضی وقتها بهش می گم کاش به دنیا نیامده بودی.ول کن جزییات زندگی رو هرکس یه جور مشکل داره.زن داداش من بچه دار نمی شه .الان معلم باز نشسته هست مادرش خورده زمین نخاعش اسیب دیده الان داره پوشک مادرشو تعویض می کنه.من همیشه حسرت زندگی راحت اونو می خوردم

فکر بکر

بعضیامیشناسم اینقد باهوشن ولی

عاقل نبودن از هوشش استفاده میکرد و به دیگران سواری میداد  خر بقیه بود

شما حداقل سواری ندادی 

همه اشتباه زیاد دارن ول کن سخت نگیر  خودتو قبول کن و مطالعه کن و عر اشتباهی کردی به نودت بگو خودمو میبخشم ولی سعیمیکنم تکرار نکنم 

ولی خا طر بقیه  خودت و بچه هات اذیت نکنننن

بگو سر بچه هام سلامت

حقیقتا خودم هم بلد نیستم متاسفانه

عزیز بجای اینکه بفکر پاک کردن صورت مسیله باشی بفکر حلش باش

۴ تا کتاب بخون

با همین گوشی ای که دستته مطالب کمکی سرچ کن

با ۴ نفر ادم آگاه معاشرت کن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.