2777
2789
عنوان

می خوام خودمو بچه هامون بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکوفه خانماول بیا یکم تعریف کن از ناراحتی هات بگو با جزییاتاینجا کسی همو نمیشناسهخواستی بعد گزارش می ...

واقعا اسم مهربان برازنده شماست.

موقعیت شناس نیستیم اصلا. بلد نیستیم به جا و به موقع جواب بدیم. بچه هام همش خودشونو به دردسر می ندارم و....

از خدا دلگیرم واقعا بی زبونی منو ندید که چقدر باشد اذیت شدم؟ چرا بچه هامو شبیه باهاشون نکرد؟

بچه هات اکه زیر 18سالن که اصلا نمی دونی چطورن چون بچن واقعا کم کم میفهمن

من خودم سی ساله بودم خیلی مردم برام مهم بودن اینقد اذیتم کردن  الان عاقل شدم نمیزارم کسی اذیتم کنه و خیلی چیزا 

ولی زندگی رو دوس دارم روی زمین رو بیشتر از زیر زمین دوس دارم   زیاد حرف نمیزنم چون از خودم آگاهی بیشتری بذست آوردم الان  ولی بهیچ عنوان اجازه نمیدم کسی بهم زپر بگه و رفت و آمدم کم کردم  اصلا هم ناراحن نیستم زندگی رو دوس دارم بچه های سادم رو دوس دارم  با آدم های ساده و معربون دوست میشم  با هر کسی نمیپرم 

بزار بچه هات تجربه بگیرن خیلی دخالت نکن فقط توضیح بده هر چیزکه گذر زمان بهت یاد داد

واقعا اسم مهربان برازنده شماست.موقعیت شناس نیستیم اصلا. بلد نیستیم به جا و به موقع جواب بدیم. بچه ها ...

یاد میگیرن

بزار اشتباه کنن

من صد بار اشتباهکردم الان تجربه هام به شوهرم به بچه هام یاد میدم 

موقعیت شناس نیستندبه جا و به موقع حرف نمی زننهمش آویزون این و اوننو...۱۵ و ۹

مدارس عادی درس میخونن؟

کلاس های هنری و ورزشی میرن؟

توی خونه شما و همسرتون سرکوب شون میکنید؟

شما دائم در حال نالیدن هستین و افسرده این؟

همسرتون به شما و بچه ها احترام میگذاره؟

یاد میگیرنبزار اشتباه کننمن صد بار اشتباهکردم الان تجربه هام به شوهرم به بچه هام یاد میدم

چون خانواده ی خودم و همسرم سرشناسن احساس می کنم باعث ابروریزیشون شدیم و مرگمون بهتره از زندگی

چون خانواده ی خودم و همسرم سرشناسن احساس می کنم باعث ابروریزیشون شدیم و مرگمون بهتره از زندگی

خوب ببین همین موقعیت های رو توجه کن خدا بهت داده 

اگه دور از جونت خونه مردم رخت میشستیمو ملفتی میکردیم که بیشتر احساسحقارت میکردیم

با سوهرت صحبت کن بگو میخوام لباسای بچه ها رو عوضکنم از لباس شروع کن  گرونقیمت بخر براشون و بگو  کم صحبت کنن و خودسون بگیرن گوشی هم براشون بگیر بیرون میبری خونه کسی هر وقت دیدی دارن زیادهروی میکنن صداشون بزن بگو کارتون نگا کنن ولی همهجیز از قبل باهاشون هماهنگ کن