2777
2789
عنوان

می خوام خودمو بچه هامون بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 74 پست

شکوفه خانم

اول بیا یکم تعریف کن از ناراحتی هات بگو با جزییات

اینجا کسی همو نمیشناسه

خواستی بعد گزارش میزنیم بترکه تاپیک کلا محو بشه

خیلیا سادن  یکی از عزیزترین کسام اصلاذبهش میگفتن ساده لوح سبک سر  خیلی اسم های افتضاح

الان لب برکه میبره تشنه همه رو برمیگردونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری حداقل می‌دونم که اون دنیا جاشون خوبه

اگه نعمت ما فقط همین دنیا بود چی 

اگه دنیایی دیگه ای نبود چی 

ظلم نکن بزار خوش باشن 

الان ژاپن که خیلی باهوشن اکثرا افسرده ن

ساده لوحی هم خودش نعمته  سخت نمیگیرن 

بزار اینقد رو دست بخورن تا فهمبده بشن

بخدا اینقد به ما ظلم شد  تا یکم حق خودمون رو فهمیدیم

چرا آخه عزیزم هیچ وقت به این افکار منفی فکر نکن قوی باش و برات زندگیت بجنگ خودکشی نه تنها مشکلی رو ح ...

عزیزم بین تمام اعضای خانواده ی من و همسرم فقط من و بچه هام اینجوریه. همه زرنگ و کار بردن غیر از من و بچه هام

شدیم مسخره😭😭

با مجازات و اینا کاری ندارم ولی واقعا کم عقل هستی که می خوای خودت و عزیزانت رو از بین ببری جای اینکه ...

خدا چرا وقتی بهم درد داده راه درمانی نداده؟

اگه درمان داشت تمام تلاشم رو می کردم که عاقل و دانا بشیم منو بچه هام😭😭

بعد میگن هر چیزی تو این دنیا حکمتی داره!

این از این خانم، یه تاپیک دیگه خانم افسرده بود و نوزادشو میزد!

این چه حکمتیه که باید یسری بچه با مشکلات روحی و روانی، یا تو‌فقط، یا با پدر و مادر معتاد و مشکل دار دنیا بیان، حتی شده نا خاسته، بعد زن و شوهری که اگاه هستن مشکل مالی ندارن، همدیگرو دوست دارن، مهربان هستن … هرکار کنن بچه دار نشن! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم بین تمام اعضای خانواده ی من و همسرم فقط من و بچه هام اینجوریه. همه زرنگ و کار بردن غیر از من و ...

مشکل بچه هات چیه دقیقا؟ چند سالشونه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خدا چرا وقتی بهم درد داده راه درمانی نداده؟اگه درمان داشت تمام تلاشم رو می کردم که عاقل و دانا بشیم ...

من که نمی دونم مشکلت چیه ولی هیچ دردی تو این دنیا بی درمان نیست یا باید بپذیریم و کنار بیاییم یا باید تغییرش بدیم

خدا چرا وقتی بهم درد داده راه درمانی نداده؟اگه درمان داشت تمام تلاشم رو می کردم که عاقل و دانا بشیم ...

اصلا کسی وقد نداره به شمافکر کنه چرا فک. میکنی مردم رو شما چشم گذاشتن مردم درگیر مشکلات یا خوشیهای  خودشونن

من بچه هام اینقد سادن 

شوهرم اعتراض میکنه میگه یکم حالیشون کن

من میگم بزار تو عالم بچگی شون باشن

عزیزم بین تمام اعضای خانواده ی من و همسرم فقط من و بچه هام اینجوریه. همه زرنگ و کار بردن غیر از من و ...

ببین گلم هیچکس بی استعداد نیست خودت و‌بچه هات یه تست استعداد شناسی بدین بعد رو همون استعدادتون کار کنید به پیشرفت های بزرگی می رسید که دهن همه بسته می شه 

بعدم عزیزم اینو بدون خیلی کسانی که مسخره می کنن از سر حقد ‌ و حسد هستش پس زندگیت رو به زندگی هیچ کس و هیچ چیزی گره نزن 

شما مشخص روح و قلب پاکی داری مراقبش باش نزار دیگران با کینه هاشون لکه دارش کنن 

خودت باش ولی قوی باش