2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده مثلا تک فرزندم

103 بازدید | 14 پست

هر روز دارم باهاشون دعوا میکنم امروز کتک خوردم دیگه تا کجا باید تحمل کنم واقعا نمیکشم خیلی خستم کردن هرروز دارم مقایسه میشم نمیتونم حتی یه بیرون ساده برم هرروز تو خونه حبسم من با همچین خانواده چطوری سر کنم؟ انگار تمام عقده‌هاشونو‌ رو سر من خالی میکنن منو پیش کس و ناکس خورد میکنن بخدا قلبم بیشتر از این قد نمیده امسال نتونستم تو کنکور موفق بشم خاک تو سر اونو هرروز می‌شنوم توروخدا شما جای من بودید چیکار میکردید؟ حالم از جفتشون بهم میخورن کاش راهی باشه از دست این خانواده خلاص بشم.

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

به نظرم دارن یه کاری می کنن سریع ازدواج کنی ،‌ترفندشونهاز کی شروع شده ؟

همیشه بوده خواستگار ندارم اصلا و دلم نمیخواد ازدواج کنم

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تک فرزندی متاسفانه همینه هم والدین هم فرزند اذیت میشن و اکثرا هم حسرت هرچیزی داشتن توسط فرزند میخوان بهش برسن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
تک فرزندی متاسفانه همینه

هر روز دارم تقاص پس میدم به کارای نکرده تنها به تک فرزندی محدود نمی‌شه خانوادم درکی از بچه داشتن ندارن

هر روز دارم تقاص پس میدم به کارای نکرده تنها به تک فرزندی محدود نمی‌شه خانوادم درکی از بچه داشتن ندا ...

کلا من فکر میکنم والدین تک فرزندتجربه ندارن وحساسن به مشکل میخورن با توجه به تجربه شخصیم

البته گاهی استثنا هم وجود داره

کلا من فکر میکنم والدین تک فرزندتجربه ندارن وحساسن به مشکل میخورن با توجه به تجربه شخصیم البته گاهی ...

گناه من چیه افتادم گوشه اتاق فقط دارم گریه میکنم خیلی خسته شدم میدونم تنها راهم جدا شدن از این خانواده کثیفه ولی زمان بره نمیدونم چیکار کنم

روخودت کار کن حساس نشو میگذره قشنگم همینطور که براما میگذره سعی کن خودتو ارتقابدی وبه اون چیزی که خودت دوست داری برسی نه چیزی که خانواده میخوان

روخودت کار کن حساس نشو میگذره قشنگم همینطور که براما میگذره سعی کن خودتو ارتقابدی وبه اون چیزی که خو ...

عزیزم الان من واسه خودم یه کارت بانکی ندارم چجوری خودمو ارتقا بدم میخوام برم دانشگاه شهریه وابسته به خانوادست‌ داغونم کردن

گناه من چیه افتادم گوشه اتاق فقط دارم گریه میکنم خیلی خسته شدم میدونم تنها راهم جدا شدن از این خانوا ...

همون گوشه اتاقت تو راه هدفت تلاش کن وبجنگ

همون گوشه اتاقت تو راه هدفت تلاش کن وبجنگ

دیگه کنکوری نیستم گذاشتم کنار میخوام دانشگاه آزاد برم

چن سال پشت کنکوری بودی؟

4 سال دیگه نمیتونم بخونم