2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک فکری کنید به من

871 بازدید | 86 پست

سلام ببخشید اگه طولانی میشه من نی نی سایت نداشتم و مخصوص همین موضوع کاربری ایجاد کردم من 44 سالمه متولد سال 60 هستم تهران زندگی میکنم خانه دارم و عجیب ترین هفته عمرم رو گزرونم من از 15 روز پیش حالم خوب نبود تا اینکه شنبه خواب بچه دیدم و با حالت تحوع بیدار شدم  و هسش کردم (پریودم 4 روز عقب افتاده بود) سریع رفتم بیبی چک خریدم و هر 2 تا مثبت شد باورم نمیشد تو این سن نا خواسته داشتم دیوانه میشدم نمیدونستم چجوری به شوهرم بگم من یک پسر 15 ساله دارم بعد رفتم دکتر و ازمایش و... فهمیدم 4 هفتمه من خیلی خوشحال شدم ولی راستشو بخواین یک لحظه بود بعد که فکر کردم 44 سالمه پسرم 15 ساله دارم این فاصله سنی سن من خطرات برا بچه خیلی پاهام سست شد قلبن خیلی دوسش دارم من برده به 28 سالگیم که  پسر مو حامله بودم ولی خیلی میترسم میترسم بچم اذیت بشه که من باش اینقدر فاصله سنی دارم خیلی دوسش دارم ارزومه ولی اون محم تره دوست ندارم زنگی یک نفر رو خراب کنم حالا از شما میخوام با در نظر گرفتن تمام جوانب مختلف نگش دارم یا باهاش خدا حافظی کنم راستی دکتر گفت از لحاظ سلامتی خودت میتونی نگشتاری و ایمن هست 

هیچ مشکی برای نگهداریش نداری نه از لحاظ سلامتش نه اختلاف سنی داداشش . مادربزرگای قریم توی سن پنجاه بچه دار میشدن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سنم کمه نمیدونم ولی عمم خودش ۴۶ سالش بود پسرش بدنیا اومدم با دخترش ۱۷ سال اختلاف دارن بد هم نیست اصلا دختر عموم هم با خواهرش ۱۳ سال اختلاف داره تازه داداشم تو بیمارستان کار میکنه میگه این بیمارستان خانمهایی که میان خیلیا بالای ۴۰ سالشونه و بچه دومشونه 

من سنم کمه نمیدونم ولی عمم خودش ۴۶ سالش بود پسرش بدنیا اومدم با دخترش ۱۷ سال اختلاف دارن بد هم نیست ...

ممنون عزیزم بعد بچه های عمت با هم یا با عمت خیلی مشکل ندارن البته ببخشید 

اینجوری ک خیلی خوبه پسرتم مطمئنن خوشحال میشه عزیزم 

با هدیه خدا خداحافظی نکن 🥺❤️

خیلی‌ا منتظر این فرصت و این هدین

دقیقا مامان منم ۴۱سالش بود باردار شد🥲 میخواستن سقطش کنن ولی خداروشکر نشد و الان داداشم کلاس سومع

اینجوری ک خیلی خوبه پسرتم مطمئنن خوشحال میشه عزیزم با هدیه خدا خداحافظی نکن 🥺❤️خیلی‌ا منتظر این فرص ...

ممنونم دیقا حرف شوهرمم همینه من میترسم نتونم اون مادری که باید براش باشم 😟😭

ممنونم دیقا حرف شوهرمم همینه من میترسم نتونم اون مادری که باید براش باشم 😟😭

ن عزیزم خودتو ناراحت نکن مطمئنم بیشتر ازش پسر بزرگتر بهش برسی  داداش منم کوچیکه ایقد پیش مادرم عزیزه ک‌نگو طاقت نداره نیم ساعت تو کوچه باشه