2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک فکری کنید به من

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خواهری انشالله همیشه سالم باشه

ممنونم عزیزم ، همچنین 

اسی برا منم دعا کن این ماه باردار بشم 🥲 میخوام دارو تحریک تخمک گذاری بخورم بلکم باردار بشم😭

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

چرا چی شده مگهه؟! چرا غصه چرا ناراحتی مامان من داداشمو وقتی ۴۱سالش بود باردار شد،خیلی طبیعیه ولی به نظرم چون تو سن بالای مادر خیلی پیش میاد که خدای نکرده جنین دچار مشکلات بشه حتما آزمایشای ژنتیک و اینارو انجام بده ،إن شاء الله قدمش خیر باشه

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

چرا چی شده مگهه؟! چرا غصه چرا ناراحتی مامان من داداشمو وقتی ۴۱سالش بود باردار شد،خیلی طبیعیه ولی به ...

میدونی این یکی دو روز خیلی بهم گفتن نگش دار عاشقشم ولی هنوز یکم ترس دارم 

اصلا نترس

الان وقت ترسیدن نیست تحت نظر پزشک باش ان شالله بهترینها براتون رقم بخوره

هیچ کس از اینده خبر نداره

خود من 5 سال پیش ناخواسته باردار شدم اولش حس شما رو داشتم خدا خواست و موند الان نباشه نمیتونم زندگی کنم 

بچه های ناخواسته اصلا یه موجودات خیلی مهربون و دوست داشتنی هستن وجودشون به زندگی نور میده حتما نگهش دار

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس