2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک فکری کنید به من

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 86 پست

ناشکری نکن 

.نگه ش دار 

شنیدم یکی باردار میشه سقط ش میکنه چون دیگه بچه نمیخواسته 

بچه ش توی یه حادثه فوت میکنه میره برای باردار شدن مجدد 

بهش میگن بر اثر اون سقط اصلا نمیتونه بچه دار بشه سن شم بالا بوده ذخیره خیلی کم .

انشالله خدا هم پسرت برات حفظ کن هم این توی راهی رو ..یه خانواده بزرگتر و شادتر داشته باشی .. هیچوقت سقط نکن 

بنظرم بزارید بمونه چون تک پسر دارید بزارید حداقل به خواهر یا برادر داشته باشه همدمش باشه پشتش باشه یکی هم گناه داره جون یکی رو بگیرید ببینید خدا خواسته شما رو که باردار شدید حیف نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم اگر شرایط مالی و خانوادگی. خوبی دارید حتما نگه ش دار 

الان سن ازدواج رفته بالا اکثرا سی به بالا بچه دار میشن 

چه اشکالی داره عزیزم 

اگر حوصله شو‌داری حتما نگه دار 

بچه به زندگیت حس جوونی و شادی میده 

سنت هم اونقدر زیاد نیست که 

تا شصت سال آدم جوونه بچه تا اون موقع ۱۵ سالشه 

من خواهرم تو ۴۲. سالگی بچه آورد در حالیکه دختر شوهر ۲۵ یا بیشتر سالش بود واقعا اینقد خوبن با هم الان ...

ممنون عزیزم بعد مشکلی تو بارداری نداشتی العان باهم تو و بچت ارطبات قوی دارید 

هدیه خدا رو پس نزن عزیزم

مطمئن باش قلب دوتاتون به هم پیوند میخوره و هیچ وقت پشیمون نمیشید 

تبریک میگم ان شاءالله به سلامتی و دل خوش دنیا بیاد

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
ممنون عزیزم بعد بچه های عمت با هم یا با عمت خیلی مشکل ندارن البته ببخشید

عزیزم میشه شما که با تجربه هستی به تاپیک من ی نگاهی بندازی نظر بدی واقعا به کمکت نیاز دارم 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

عزیزدلم اگر شرایط مالی و خانوادگی. خوبی دارید حتما نگه ش دار الان سن ازدواج رفته بالا اکثرا سی به با ...

ابجی از وقعی که فهمیدم حس 28 سالگیم بارداری اولم بهم دست داده