الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مثل شما بودم ازهمه عروسا بیشترپایبند رسم ورسوم واحترام بودم هم خودم هم خانواده ام ازهمه بیشترهم من اذیت شدم وعیچ کاری برام نکردن جز کم محلی وکم گذاشتن . جاری ها درست برعکس منن بازم قدرمنو نفهمیدن فکرمیکنن اونا ازبهشت نازل شدن ولی دیگه من کلا بیخیالشون شدم خیلی کم رابطه دارم اون وقتایی که مجبورم ببینم بخودم میگم فکر کن چندساعت تو زندونی کل مسیر سوره والعصر میخونم وصلوات میفرستم که خدابهم صبر بده تحمل کنم اومدم خونه بخودم میگم دیگه زندان تموم شد خوشحال باش وفراموش کن
[QUOTE=55334000]والا دقیقا عین شما. ازهمه بیشتر بهش احترام کردم بدتر ازهمه بهم توهین میکرد و دخالت و تهمت و... ...[/Q طفلی شوهرتون ،چقدر مادرشوهرتون بی رحمه،حداقل ب خاطر پسرش کوتاه بیاد
قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
همیشه اون بیشعوری باشید که همه مواظبن یه وقت براش سوء تفاهم نشه نه اون مهربونی که هر کسی میتونه د ...
آخ آخ آخ شما منو جاریمو از کجا می شناسی؟
بهترین توصیف بود این جمله رو از خودت ساختی؟
من همون مهربونم و اون...
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
عزیزم زندگی منم همین طور بود اما الان قطع رابطه کردم... به نظرم کمبود محبتی که در خانواده ی خودم دیدم باعث شد این همممممه باج بدم بهشون.. خودشونم اینو به روم می یارن
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....