2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یک عروس لال میخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 121 پست
آره ما طبقه بالاییم

خداییش باهم یه جا باشین سخته،محکومین ب هر روز دیدن هم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گه گاهی .مثلا به من میگه چرا تو هرجا میری به من نمیگی

با شوهرتون صحبت کنین تا بهش بگه،حریم خودشو حفظ کنه و ب شما کاری نداشته باشه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
خداییش باهم یه جا باشین سخته،محکومین ب هر روز دیدن هم

پدرشوهرم در وسطمونو دیوار کشید وگرنه مادرشوهرم همیشه سرشو مینداخت پایین میومد تو خونمون.سر حاملگیم چن بار توخواب ترسیدم یهو درو باز میکرد.

چادری ها محدود نیستند.بلکه محدوده ای دارند که کسی را به آن ورودی نیست
پدرشوهرم در وسطمونو دیوار کشید وگرنه مادرشوهرم همیشه سرشو مینداخت پایین میومد تو خونمون.سر حاملگیم چ ...

ای بابا چقدر زشت،خوب کرد اینکارو کرد،چ معنی داره تو خونه خودت راحت نباشی

میدونی عزیزم ب هر کس خوبی کنی جوابش حتما بدیه ، باید حتما باشه ک بعد نفرینی باشه و اتفاقای دیگه،خیلی کم جوابشو با خوبی میدن

پدرشوهرم در وسطمونو دیوار کشید وگرنه مادرشوهرم همیشه سرشو مینداخت پایین میومد تو خونمون.سر حاملگیم چ ...

از اینکه باهاتون حرف زدم خوشحالم،و از اینکه تا اخر صبور بودین و موندین،کمال تشکرو دارم عزیزم

برای عروسای بعدش اجرا نکرد فقط برای من بدبخت

این‌موردتت هم کپی خودم. فقط برا من دستمال خواست.‌تومنی یا من توام🤣

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
بدبختیم اینه شوهرم پسر بزرگشونه و ازش مث چی توقع دارن،ولی اونقدرا براش ارزش نمیزارن

وااااای استارتر شک کردم خودمی😳😳 زندگیت کپی زندگی منه خووو

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
وااااای استارتر شک کردم خودمی😳😳 زندگیت کپی زندگی منه خووو

چ جالب،شما الان چطوری برخورد میکنین ک ب خودتونم لطمه نمیخوره،ب منم یاد بدین

چ جالب،شما الان چطوری برخورد میکنین ک ب خودتونم لطمه نمیخوره،ب منم یاد بدین

والا دقیقا عین شما. ازهمه بیشتر  بهش احترام کردم بدتر ازهمه بهم توهین میکرد و دخالت و تهمت و...نهایت ۳ماهه کات کردم.بعد از ۷سال توهین و تحقیر. ولی ول کنمون نیس. هرروز میزنگه شوهرم و نفرینو و توهین میکنه بهمون. خدا ازش نگذره. کات هم کردیم نمیزاره اب خوش از گلومون بره پایین. شوهرم مدام سردرد داره از فشاره عصبی.😖😢 حلالش نمیکنم این دنیا و اون دنیا

عزيزم تقصير خودته

منم بالاي مادر شوهرم زندگي ميكنم

ولي هفته اي ي بار يا شايد بيشتر برم خونشون

موقع خونه تكوني هم دختراش ك ميان من ميرم پايين يا ميشينم نگاه ميكنم يا خودم دلم بخاد ي گردگيري

عزيزم مگه كلفت گرفتن ك توقع داشته باشن

بيخيالشون باش