2777
2789
عنوان

کهیر تمام زندگی ام رو ازم گرفته😔

169 بازدید | 26 پست

تقریبا ۱۶ روزی میشه به این درد ناعلاج مبتلا شدم کلی کورتون و ضد حساسیت هم تزریق کردم هم دارم بصورت خوراکی استفاده میکنم تمام زیبایی صورتم  و بدنم رو ازم گرفته انگاری توی آتیش سوزی سوخته شدم دیگه دارم نامید میشم خسته شدم ظاهرش بکنار جاهایی که کهیر داره ورم میکنه خیلی خیلی درد میکنه الان کف پام درومده دو قدم راهم نمیتونم برم همش از درد باید نشسته باشم بخاطر داروها به بچم هم نمیتونم شیر بدم خدایا دیگه کم اوردم 

تروبه امام حسین با دلهای پاکتون برام دعا کنید کاملا زمینگیر شدم 😔

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زودی خوب شیولی مطمئنی کهیره ؟ آزمایش و نمونه دادی؟

آزمایش دادم جوابش طول میکشه تا بیاد 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
سلام آزمایش خون بدید.شاید کم خونی گرفتید

مگه کم خونی ربطی به کهیر داره ؟

باید بگردی علت رو پیدا کنی

روزی که شروع شد جی خوردی چه کردی چی پوشیدی

من بعد سی و چند سال زندگی یهویی و بدون سابقه قبلی یه دفعه به گیلاس حساسیت گرفتم تمام بدنم کهیر زد اول نمیدونستم از اونه ولی بعد که شک کردم امتحان کردم دیدم هر بار بخورم همین اوضاعه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب علت رو باید پیدا کنی ببینی چیشد که این قضیه شروع شد

معلوم نیست 

من هیچ روزی به هیچی حساسیت نداشتم الان غذام شده فقط نون خالی از ترس هیچی نمیخورم

باید بگردی علت رو پیدا کنیروزی که شروع شد جی خوردی چه کردی چی پوشیدیمن بعد سی و چند سال زندگی یهویی ...

همه چیز رو گذاشتم کنار هیچی نمیخورم اما باز اوضاعم همونه

من اصلا اعتقادی به حجامت نداشتم اما مث شما بودم و حجامت کردم خوب شدم

منم پریروز حجامت عام و دوتا قوزک پا کردم 

فعلا که تاثیری نداضته

معلوم نیست من هیچ روزی به هیچی حساسیت نداشتم الان غذام شده فقط نون خالی از ترس هیچی نمیخورم

حالا گفتی ازمایش دادی

اینکه طولانی شده احتمالا مشکل داخلیه

یه مواقعی کهیر بابت مشکلات اعصاب هم بروز میکنه

همچنین به خاطر مولتی ویتامینا و قرصا

من دو دوره کهیرای زیادی میزدم، یبارش یه مدت بود استرس زیادی داشتم

یبار دیگشم وقتی بود که ویتامین E میخوردم و بیش از حد ظرفیت بدنم مصرف کرده بودم

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا