2777
2789
عنوان

کهیر تمام زندگی ام رو ازم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست
یه حشره ای تو خونه ، یه لباس خاص، رو بالشی جدید...بگرد پیداش کن همیشه خوراکی نیست

نمیدونم دیگه دارم دیوونه میشم انقدر فکر کردم اول فقط انگشتم بود گفتم شاید چیزی نیشم زده ولی جای نیش هیچی نبود رفتم دکتر آمپول و دارو داد خوب شد کم کم بعد چند روز هی یکم یکم رسید به تمام بدن و صورتم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه متخصص خوب برو بنظرم با گذشت زمان خوب میشه

کلی متخصص رفتم یکیشون گفت گلوت بسیار التهاب و چرک داره شاید بخاطر اینه الان دارم داروهاش رو میخورم ولی فایده ایی نمیبینم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چیز بدلی به خودت آویزون نکردی؟

نه اصلا 

سلام منم چند سال پیش اینجوری شده بودم، مایع دستشویی کرمی اوه ضد حساسیته برای شستشو استفاده میکردم فقط خنکی میخوردم و به پوستم میزدم، الوورا میذاشتم توی فیریزر یخ بزنه مرتب میزدم، میدونم سخته ولی سعی کن نخارونید چون انگار بیشتر پخش میشه، آب گوجه به دستم میخورد خیلی شدید میشد، چند ماه طول کشید تا خوب شد، امیدوارم شما خیلی زود خوب بشید درد کلافه کننده ایی داره

سلام منم چند سال پیش اینجوری شده بودم، مایع دستشویی کرمی اوه ضد حساسیته برای شستشو استفاده میکردم فق ...

خداروشکر که خوب شدی 

واقعا درد کلافه کننده ایه

خداروشکر که خوب شدی واقعا درد کلافه کننده ایه

سلام عزیزم 

دلم پیشت بود اومدم ببينم بهتر شدی 

نرفتی دکتر علی عبدی؟  اگر بری دستش و تجربه و تخصصش خوبه با یه نسخه خوبت می‌کنه.  دست دست نکن .

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

سلام عزیزم دلم پیشت بود اومدم ببينم بهتر شدی نرفتی دکتر علی عبدی؟ اگر بری دستش و تجربه و تخصصش خوبه ...

سلام عزیزم شما خوبی

چرا والا رفتم پیش علی عبدی اورژانسی نوبت بهم داد فعلا دارم داروهاش رو میخورم خیلی خیلی بهترم 

استرسش دیگه مونده به جونم چون میرن دوباره جای جدید در میاد که به دکتر پیام دادم گفت تا چند روز عادیه

سلام عزیزم شما خوبیچرا والا رفتم پیش علی عبدی اورژانسی نوبت بهم داد فعلا دارم داروهاش رو میخورم خیلی ...

ان شاءالله  کامل  برطرف میشن عزیزم 🌺

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

ان شاءالله کامل برطرف میشن عزیزم 🌺

ان شالله عزیزم برام دعا کن🌹