2777
2789
عنوان

بدون اجازه بوسم کرد

315 بازدید | 21 پست

چندوقت پیش تاپیک زده بودم درمورد همینا که گفته بود تورابطه باید بوس و بغل باشه تا امروز ندیده بودمش امروز برای اولین بار باهم قرار گذاشتیم و دستمو گرفتو بوسم کرد چندبار😭الان حالم بدههه بعدش باز زنگ زد معذرت خواهی کرد که ازدستم ناراحت نشی منم که کلا تو شوک بودم حتی نفهمیدم چی گفتم فقط قطع کردم تلفنو اولین بارم بود میترسم دوروز دیگه چیزای بدترازم بخواد اینقد حالم بده نمیتونم درست فکر کنم😓 به نظرتون کات کنم و فوشش بدم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبخت مگه چیکار کرده عزیزم 

این حس جدید درون شماست اون بدبخت شاید واقعا دوست داره و گناه داره 

اگر واقعا دوسش ندارید کات کنید کسی بازی نخوره 

بعد این چیزا توی یسری روابط بر اساس عقاید عادی هست میتونید بهش بگید من دوس ندارم 

دعا کنید برام🩷 

آره کات

حق نداش بی اجازه اونم بار اول 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼