عزیزای دلی که رانندگی میکنن و تنها سفر رفتن ،بگین برا کسی که یک سال رانندگی میکنه خطرناک نیست از مشهد بره شمال با بچه بدون مرد 🥲دلم گرفته میخوام برم مسافرت و بچه هام بگردونم از یک طرف هم میترسم مشکل جا ندارم از طرف سر کارم رزرو میکنم و محیط امن فقط استرس دارم با ماشین برم
توکل ب خدا آره کلا دیشب رزرو کردم مسیر نزدیکه حدودا 9ساعت و بین راه یک شب جا گرفتیم واسه یک شب ینی رانندگی ب دو مسیر چهار ساعته تقسیم شده و سخت نیست ممنونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
افرین دختر قوی هزار ماشاا... بهت یه سوال خیلی شخصی دارم من واقعا سر مسائلی اذیتم ارتباطات غلطو دوست ...
من آدم مقیدی هستم اهل دوست پسر این چیزا نیستم فعلا خودم انتخاب کردم تنها باشم و مشکلی باهاش ندارم چون دوستای زیادی دارم که با هم میریم تفریح نبود شوهر حس نمیشه چون یک جورایی با دوستام درددل میکنم و سبک میشم قرار نیست تا آخر ازدواج نکنم فعلا سه سال گذشته و هنوز امادگیشو ندارم اما این طور نیست تا آخر بخوام تنها باشم ، اما احساس تنهایی نمیکنم یک جورایی چون زندگی الآنم از قبل بهتره
توکل ب خدا آره کلا دیشب رزرو کردم مسیر نزدیکه حدودا 9ساعت و بین راه یک شب جا گرفتیم واسه یک شب ینی ...
ایول افرین
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
من آدم مقیدی هستم اهل دوست پسر این چیزا نیستم فعلا خودم انتخاب کردم تنها باشم و مشکلی باهاش ندارم چو ...
ان شاا... همیشه شاد و سلامت باشی
ممنونم بابت حرفات و دلگرمی هات
چه خوبه راه خودتو میدونی و اگاهانه پیش میری
با ارزوی بهترین ها واست
واسه راه خونه خریدنم ممنونم
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤