2777
2789

با اتوبوس یا مترو بچه رو ببرم یا نمیزارم به بچه زنگ بزنه 

فاصله شهر منو و پدرش تقریبا یک ساعت فاصله داره 

من ماشین ندارم مجبور با اتوبوس یا مترو برم بچه رو بیارم 

میتونه ی همچین کاری کنه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی من نمیتونم با اتوبوس یا مترو برم پسرمو بگیرم ازش باید با آژانس برم بچه رو بیارم

حرف مفت زده به هیچ وجه نمیتونه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

بنظرت قصدش چیه از اینکارا؟

نمیدونم یا میخواد کلا بچه روببری یا کلا بیخیالش شی یا اینکه فقط به واسطه بچه میخواد تورو اذیت کنه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

نمیدونم یا میخواد کلا بچه روببری یا کلا بیخیالش شی یا اینکه فقط به واسطه بچه میخواد تورو اذیت کنه

مادر که بهیچ وجه نمیتونه بیخیال بچه ش بشه 

آره شاید میخواد اذیت کنه 

خدا لعنت کنه خودش و خانواده ش رو 

عزیزم میشه ی سول دیگه ازت بپرسم ؟

به نظرم اصلا زیر بار نگهداری بچه نرو وقتی توانایی مالیشو نداری، هرجور حساب کنی خدا و پیغمبر و قانون این حق رو داده که پدر بچه اون بچه رو نگه داره، 

بعدشم چار روز دیگه اون میتونه بره زن بگیره، آیا تو ام با بچه میتونی شانس ازدواج مجدد داشته باشی؟ قطعا خیر، پس وظیفه مادری تو که همون هفته ای یکبار سر زدن و تفریح و محبت دادن به فرزندته رو انجام بده که عاقبت بچت با بیشترین سلامت روان بزرگ میشه 

به نظرم اصلا زیر بار نگهداری بچه نرو وقتی توانایی مالیشو نداری، هرجور حساب کنی خدا و پیغمبر و قانون ...

پسرم هیچ جوره  اصلا دوست نداره بره چیکار کنم ؟میترسم ناراحتیه روحی روانی بگیره 

درضمن خودمم قصد ازدواج مجدد ندارم 

تمام روانشناسا هم میگن نگهداری بچه توسط مادر وقتی توانایی مالی نداره اشتباهه، الان سنش کمه چار روز دیگ لپ تاب میخاد گوشی میخاد ایرپاد میخاد پی اس فایو میخاد چجوری میخای از پسش بربیای اونم بچه های الان ، اون موقع عمرا پدرش زیر بار بره