2777
2789

فقط تواینجاباهم‌درارتباط بودیم شماره و فلان نداده بودیم.ازهم‌دوریم خیلی.ی سال  اینا بود ک  دوس شده بودیم،طفلی خیلی مشکلات داشت همیشه ارومش‌میکردم،ولی خیلی ناامید شده بود😔الان چن ماهیه نیومده سایت.واقعا نگرانشم...چجورمیشه ادم ی خبر بگیره ازش؟نی نی یارها رسیدگی‌میکنن؟

@niniyar‍ 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اسم کاربریش رو یادت نیست؟

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم کاربریش رو یادت نیست؟

یادمه.خودم تگ‌نکردم🥲🥲

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

@136amir‍ اخه بیشرف بی‌ناموس چرادرخاست میدی؟حرومزاده.

منم کاربر جبرائیل لطفا نی نی یار رسیدگی کن چرا جواب نیمده و نمیشه بهش پیام داد

وای خیلی بده ادم‌فکرش هزارجامیره

می‌دونی چیه خواهر گلم همیشه اولین چیزها تو ذهن ادم میمونه 

این می‌تونه شامل غذا یا مکان مثل اولین مسافرت یا اولین استخررفتن ، شخص، کراش، مربی، معلم و...

من خودم هنوز چهره اولین معلم دبستانم تو ذهنم هست

یا اولین مربی ورزشم بقیه رو یادم نیست 

اولین آخرین شخص که اینجا باهاش چت کردم اسمش یکی بنام 

@بهارمقدم‍ بود

چهار سال عضو اینجام همیشه سایلنت بودم بخاطر احترام به محیط اینجا و صرفا شناخت بهتر ذهنیت افکار جنس مخالف اونم جهت کمک به زندگی با کیفیت تر تو آینده 🙂

می‌دونی چیه خواهر گلم همیشه اولین چیزها تو ذهن ادم میمونه این می‌تونه شامل غذا یا مکان مثل اولین مسا ...

اره گلم‌،خیلی چیزا ازیاد نمیرن،اینجادوست زیادارما ولی اونی ک من مگیم عجیب بهش وابسته بودم وبهش تاکیدمیکردم‌میری،خبربده.الان دیگ‌بی خبر رفته نگرانم و ناراحت‌..‌.مهم نیس تنش سلامت باشه هروقت خواست بیاد..گاهی وقتا این دوستی های مجازی میارزن ب ۱۰۰تا رفیقی ک نزدیکتن.

بعضیا کلا وایب خوبی دارن و همکلام شدن باهاشون واقعا تو یه سطح و لول دیگه ای هست هرچند امیدوارم که مشکلات ش حل شده باشه و بزودی برگرده برات تعریف شون کنه

@بهارمقدم‍  هم اومد مهر تایید رو رو حرفام زد و رفت تو افق محو شد😁😑

بعضیا کلا وایب خوبی دارن و همکلام شدن باهاشون واقعا تو یه سطح و لول دیگه ای هست هرچند امیدوارم که مش ...

اره گلم،کاش برگرده🥲

تایید کرد ورفت🤭😂

با اجازه از صاحب تاپیک 

من به خانم @بهارمقدم‍  یه چیزی بگم 

واقعا من از اینجا چیزی کپی نکردم 

با چت جی پی تی حرف زدم خودمم اینو بت گفتم

خواستی عکس چت رو برات بفرستم 

من اصلا اینجا نه با کسی دوستم نه کسی رو میشناسم

میشه حرفمو گوش کنی لطفاً 

باشه معذرت می‌خوام الانم دارم میرم .

می‌دونم بعضی وقتا حالت تغییر می‌کنه و شاید باعث بشه بخوای فاصله بگیری. اینو متوجه شدم فقط خواستم بگم اینو درک می‌کنم و برات احترام قائلم