2777
2789

بی کلاسی که نه ولی خب قطعا با کلاسی هم نیست

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

سرکوفت شوهر دیگه بر می‌گرده به انتخابی که فرد کردهمن حرفام در صورتی بود که همه چی رواله و خانواده رو ...

اره میدونم منظورت چیه

چیزایی که نوشتم رو از حال مادرم دیذم و نوشتم قطعا برا همه صدق نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف از کلاس رو دوستمون گفتند....وحشتناکه تعریف شما.تازه حداقل هم اشاره نکردین مثلاً کجا شاغل بودن. ...

اینجور که شما دارین نگاه میکنین بین شاغل و غیر شاغل نیست

بین فقیر و پولداره

معلومه همسر علی دایی از کسی که شغلش خدمه بودن هست باکلاس تر حساب میشه چون پولدار تره!اما برای این موضوع باید وضعیت مالی رو ثابت در نظر بگیریم

مثلا همسر علی دایی باکلاس تره یا یه خانم متخصص مغزو اعصاب که شاغله و همون وضعیت مالی رو داره؟

یا یه خانوم که در فقر مطلقه با کلاس تره یا یکی که خدمه ساختمانه؟

اینجور که شما دارین نگاه میکنین بین شاغل و غیر شاغل نیستبین فقیر و پولدارهمعلومه همسر علی دایی از کس ...

نه عزیزم منظورم دقیقا عکس این بود.میهاستم اینو برسونم خانه دار بودن به معنی بی کلاسی نیست و چه بسا آدمهای مشهوری که خانه دار هستند ...من اصلا با کلاس و بی کلاس رو قبول ندارم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

بستگی داره از کدوم نوع خانمای خونه دارباشی از اونایی کهبا سیاست کلی در آمد وپول از همسر می گیرن وبهترینارو میپوشن وبیشترین خرجارو می کنن یا از اون خونه دارای بدبخت بیچاره

کارای تکراری خونه مستقل نبودن سروکله زدن بابچه ادم پیرمیکنه

خب ما کارای ییرون هم انجام می دیم کارهای تکراری خونه رو هم ..

ما هم سر و کله می زنیم با این تفاوت که واقعا بعد از ظهر دیگه توانی یرای سر و کله زدن نداریم