2777
2789

من خانه دارم 

راضیم‌چون مشکل مالی ندارم هرماه ۱۰ تومن فقط خرج شخصی وتفریحات خودمه

باید ببینی طرف از جایگاهی ک داره خوشحال وراضیه 

عقده ای نشده  ب دیگران از اینکه خودش شاغل نی حسادت داره یا ن 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا چرا فکر میکنن بهای خانه داری باید حتماً مالی باشه؟

نان آور خانه در حالت عادی و اخلاقی و شرعی مرد خانست که حالا اگر نباشه مسئله چیز دیگریه. 

خانوم هایی که کار می‌کنن صرفاً برای خودشونه. و مستقل بودن یک زن [از لحاظ مالی] اونم وقتی متاهله هیچ پُزی نداره...

این چه حرفیه اسی جان!

بنده خودم شاغلم ولی احترام زیادی برای خانه دارها قائلم

البته خانه داری که هنرش رو بلده روتین داره برنامه داره برای خودش و خونوادش به اصطلاح بهش میگن کدبانو، نه خانه داری که تا لنگ ظهرخوابه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بی کلاسی نه ولی شاغل بودن باکلاسیه

تعریف از کلاس رو دوستمون گفتند....وحشتناکه تعریف شما.تازه حداقل هم اشاره نکردین مثلاً کجا شاغل بودن.خانمی هم که می‌ره رخت بقیه رو می‌شوره هم شاغل محسوب میشه.و تازه از نظر من شخصیت این خانم اتفاقا ستودنیه.ولی حتما اون کلمه با کلاس شما رو یدک نمیشه.ذر کل حرفم اینه کلاس و باکلاس ربطی به شاغل بودن یا خانه دار بودن ندارن.همسز علی دایی هم احتمالا خانه دار باشه 

عجب بیهوده تکراریست دنیا

مهم نیست مردم راجع بهش چی فکر کننخود فرد خانه دار متوجه این موضوع باشه و از جایگاهش راضی کفایته

اینم برمیگرده به اعتماد به نفس که اکثر خانمای خانه دار نداره چون بیشترشون سرکوفت شوهر بالا سرشونه 

نه 

شعار نمی‌دم.

کلاس و پرستیژ رو شخصیت آدمها تعیین می‌کنه.نه شغلشون.

چندبار تا حالا تو ادارات و بین سالهای و معلمین و ...آدم رو مخ دوزاری دیدی؟ آدم چیپ،چه از نظر ظاهری و چه اخلاقی..وقتی هم بینشون یکی رو خیلی محترم میدونی،بخاطر رفتارشه...مثلا میگی این کارمند بانکه فلان باجه چقدر باشخصیته برعکس اون یکی باجه که می‌ترسی فوران بده یا شلخته است یا...می بینی؟به شغل نیست.

.اصلا یه مهمونی فرض کن که همه توش غریبه ن و نمیدونی کی،چه شغلی داره....یه سری بی کلاس و به سری باکلاس...خب اینا از حرف زدنشون،سطخ فکرشون و رفتارشان هست که همچین وایبی میدن.نه الزاما شغلشون...

اینم برمیگرده به اعتماد به نفس که اکثر خانمای خانه دار نداره چون بیشترشون سرکوفت شوهر بالا سرشونه

سرکوفت شوهر دیگه بر می‌گرده به انتخابی که فرد کرده

من حرفام در صورتی بود که همه چی رواله و خانواده روان سالمی دارن