2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22326 بازدید | 293 پست

خوندم برگرد سر زندگیت شوهرت خوبه کارو درآمد و ماشین خونه هم دارید 

پدرومادرت صلاحت رو‌میخوان سنت کنه تجربه زندگی نداری 

دلسوز رو تشخیص نمی‌دی اتفاقا مادرشوهرت داره دخالت می‌کنه 

سعی کن اول زندگی این چالش هارو بگذرونید تا اخلاق هم دستون بیاد 

پیش خانواده شوهر هم زندگی نرو بکن همون جا جان خوبه مستقلی 

دست بزن هم از برادر بزرگش و همون پدرش یاد گرفته تقصیر اون نیست به مرور با سیاست نرمش کنی اعتماد کنه ترک می‌کنه این کارو 

بعدم به طلاق فکر نکن بعدش حامی نداری وبعدم باز شوهرت میدن که بعدی به جای یک عیب صدتا داره 

اول همه زندگی ها بحث هست 

قدر زندگیت رو بدون سر هر چی بهونه دست بقیه نده 

از مشکلاتت با بقیه حرف نزن خانوادت که چون مقصری حمایت نمیکنن چون سنت کمه اشتباه می‌کنی مادر شوهرت هم موذی هست شاید میخواد زندگیت خراب شده گوشی میخره تو رو خونه پدرت می‌بره و..اصلا معنی خوبی ندارن حرکاتش 

شوهرت فقط از خانوادش یاد گرفته تو با سیاست میتونی راهش بیاری خیلی هم دوست داره 

البته زدن رو اصلا توجیه نمیکنم ولی چون فقط مشکلت اینه می‌دونم درست میشه دراینده

ببین عزیزم شما میتونی ازش جداشی یا الان بهش یه فرصت بدی اگه دلت بخواد و بازم بسنجیش ببینی میتونی رفتارشو بهتر کنی یا نه که بعید میدونم چون تو خانواده ی درست بزرگ نشده که همشون دست بزن دارن. 

ولی ولی به هیچ عنوان اگه برگشتی بچه نیار تا ازش مطمئن بشی به هیچ وجه. بچه که بیاری دیگه همیشه موندگاری. 

اگه بابات میدونه کتکت زده و بازم میگه برو ببخشید اینو میگم خیلی بی غیرته. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تایپکو خوندم بااین ویژگی هایی که ازخونوادت داری میگی 

سنگ شوهرو به سینه بزنی خیلی بهتره چون بعداز طلاق خونوادت بدبخترت میکنن ایناییم که میگن برو مستقل شو درس بخون نمیدونم چی اخه بگو....  خونواده دخترو نمیپذیرن اخه میان ساپورتش میکنن زندگیشو زهرمارمیکنن هرروز سرکوفتو از خونه مابزن بیرون یاباید فرارکنه که بدبخت میشه یا باید تو خونه بااین وضعی که داره بدنش میلرزه نمیتونه ازخودش دفاع کنه دیوونه بشه یا به زور میدنش یکی دیگه که شاید علاوه برکتک خیلی چیزای دیگم داشته باش پس سنگ شوهرو به سینه بزنه خیلی بهتره بنظر من باید پول بگیره بره خودشو درمون کنه و اینکه باشوهرش حرف بزنه کم کم یاخود مشاوره زوجین راهنماییش کنه تازندگیش بهترشه

حداقل امید به بهبودی دراین مرد یک درصد هست ولی خونوادش نه 

اوناییم که میگن چطو به خونوادش نرفت باید بگم یامادرشوهره سیاست شوهرداری داشت (یکی پیش ما شوهرش ازاین آقا وحشی تر بود اصا یچیز عجیب خانومه جرات نداشت حرف بزنه الان مرده دورسر زنه میگرده جلو جمع دست زنشو میبوسه بااینکه سنشون بالاس و اینکه تو روستان عشقشون مثال زدنیه پسرشون الان دقیقا مث پدرشه همه میگن خدایا یکی مث مادرش نصیبش بشه وگرنه بدبخت میشه دختری که بخواد بااین پسر زندگی کنه) یابلعکس پدرشوهره سیاست زن داری داشت  و یااینکه یکی ازاجدادش همین بود ارثیه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا قضاوت میکنی دوستم ؟دیشب کلی زنگ و پیام جواب ندادم بهشبالاخره باید تکلیفمونو مشخص میکردم یانه

خیلی زود وا دادی

باید پدرشو در بیاری 

برگردی دو روز دیگه این حرفای عاشقونه یادش میره اینبار یجوری میزنه نتونی از جات بلند بشی 

لایک نفرمایید با تشکر

نمیدونم خانم گل ..با پیامات حس بد گرفتم..فک کنم مارو بازی دادی..وگرنه مگه میششششه 🤦🏻‍♀️

اگه این تاپیکت سرکاری نباشه و بااین پیامهای شوهرت برگردی یعنی خودت این حق رو بهش دادی که بدتر از قبل بزنتت

برید زوج درمانگر خیلی عالیه مطمئن باش درست میشه چون پذیرفت که اشتباه میکنه و به فکر درمونه مثل خیلیا ...

امیدوارم همه چی درست شه زندگی که اوایل داشتیم بی نظیر بود واقعا

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
چرا قضاوت میکنی دوستم ؟دیشب کلی زنگ و پیام جواب ندادم بهشبالاخره باید تکلیفمونو مشخص میکردم یانه

به این حرف ها اهمیت نده شوهرت هست دوست پسرت که نیست که بگن چرا زنگ زدی 

برگرد سر زندگیت سر این بحث ها کسی جدا نمیشه 

ببین با مهریه ای که داری اصلا نترساگه برگردی حماقت کردی فقط

من همه راهارو رفتم اول اینکه خانوادم نمیزارن دوم خودش هیچی به اسمش نیست وکیل گفت قسط بندی میشه

عزیزم بنظرم از این بیشتر تو این فضا نباش

خیلیا بنظرم نظرات خوبی برات نمینویسن

بنظر من زندگیتون عالی میشه با پیامایی که خوندم هردو دلسوز زندگی هستین

گره کارتو تو نینی سایت حل نکن اصلا حتی اینجا بیانش هم نکن

فقط بسپار به مشاور ماهر

اینجا گاهی آدمو تا بدبختی میبرن

عزیزم بنظرم از این بیشتر تو این فضا نباشخیلیا بنظرم نظرات خوبی برات نمینویسنبنظر من زندگیتون عالی می ...

مرسی بابت راهنماییات درست میگی 

❤❤❤❤

عزیزم پیامات و تاپیک قبلتو خوندم ناراحت کنندس ولی خب میتونید باهم باز زندگیتونو درس کنید شوهرت خودش پشیمونه از رفتاراش دوس داره تغییر کنه ب این شرط برگرد ک برید مشاور ب خانواده شوهرتم بگو کمکت کنن برین مشاور ب مادر شوهر یا پدرشوهرت زنگ بزن بگو فقط ب این شرط میایی ک برید مشاوره میتونی زندگیتو درس کنی وقتی همو دوس دارید 

لطفا ب بعضی پستا توجه نکن باعث میشه عصبانیتت نسبت ب همسرت بیشتر شه ب حرف طلاقم اصلا فک نکن فقط ب درست شدنش ایندفعه خیلی جدی بگیرش صددرصد برو مشاور 

متاسفانه خانواده های خودمون از ترس ابرو حاضرن بچشونو بکشن پس چ بهتر ک خودت زندگیتو درس کنی

توکل کن بخدا باخدامعامله کن آخرین شانسیه که به زندگیت میدی همینه این حرفای ناامیدکننده که بقیه میگنم روت تاثیر نذاره فقط بچه نیار به هیچ وجه ولی نری اونجا دوکلوم حرف عاشقونه بزنه مشاوره رو بذاری کنار حتما برید زوج درمانگر شوهرت بره تراپیستم خیلی بهتره گفتم که اصلا بچه دارنشو بخدا که اگه خونوادت یک درصد پشتت بودن نمیگفتم برگرد چون اون زندگی ازاین زندگیم جهنم ترمیشه برات حالا میتونی شوهرو به زبون بگیری ولی خونواداو نه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫