ببین. همین که میگی از خدا میخوام نمیشه یه ضربه بزرگه. ینی چیکه نمیشه؟حتما حکمتی توشه
ما که نمیتونیم جاش تصمیمی بگیریم. شما بزرگترین کاری که باید بکنی اینه که دووم بیاری. نمیخوام کلیشه ای و داستانی حرف بزنم ولی امید داشته باش و توکل کن. بخدا که بزرگترین و بهترین راه ها همینن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میدونی نه کارم میشه ن ازدواجم هروز یه اتفاقای بد و بدترهمه دور و بریام دارن پیشرفت میکننمن هرچی تلاش ...
ببین. میگین دور و بریام پیشرفت میکنن. شما نباید خودتونو مقایسه کنین که. واسه هرکی فرق داره. مثلا پیشرفت واسه اونا ازدواج کردنه ولی لزوما واسه شماهم که نباید همین باشه. از نظر من همین که تا اینجاشو دووم اوردین و تحمل کردین پیشرفت بزرگیه. شما سعیتو بکن. پیشرفت حتما به این نیست که فقط بری جلو. گاهی وقتا پیشرفت اینه که زمین خوردی زود پاشی. نه که بشینی غصه بخوری و زندگیو زهرمار خودت کنی.