2777
2789
عنوان

چندساله هرچی از خدا میخوام نمیشه

35 بازدید | 2 پست

تو هر موضوعی شکست میخورم 

هرچی التماس خدارو میکنم 

هرچی التماس ائمه و میکنم اصلا جوابمو نمیدن

شکست پشت شکست

دارم دیوونه میشم

برای هرچی تلاش میکنم اصلا نمیشه که نمیشه

ببین. همین که میگی از خدا میخوام نمیشه یه ضربه بزرگه. ینی چی‌که نمیشه؟حتما حکمتی توشه

ما که نمیتونیم جاش تصمیمی بگیریم. شما بزرگترین کاری که باید بکنی اینه که دووم بیاری. نمیخوام کلیشه ای و داستانی حرف بزنم ولی امید داشته باش و توکل کن. بخدا  که بزرگترین و بهترین راه ها همینن

ببین. همین که میگی از خدا میخوام نمیشه یه ضربه بزرگه. ینی چی‌که نمیشه؟حتما حکمتی توشهما که نمیتونیم ...

میدونی 

نه کارم میشه ن ازدواجم 

هروز یه اتفاقای بد و بدتر

همه دور و بریام دارن پیشرفت میکنن

من هرچی تلاش میکنم نمیشه 

همین داره نابودم میکنه

کلا تو هر راهی قدم میزارم فقط شکسته و شکست

همش میگم مگه میشه من الان هرچی از خدا میخوام به صلاحم نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی نه کارم میشه ن ازدواجم هروز یه اتفاقای بد و بدترهمه دور و بریام دارن پیشرفت میکننمن هرچی تلاش ...

ببین. میگین دور و بریام پیشرفت میکنن. شما نباید خودتونو مقایسه کنین که. واسه هرکی فرق داره. مثلا پیشرفت واسه اونا ازدواج کردنه ولی لزوما واسه شماهم که نباید همین باشه. از نظر من همین که تا اینجاشو دووم اوردین و تحمل کردین پیشرفت بزرگیه. شما سعیتو بکن. پیشرفت حتما به این نیست که فقط بری جلو. گاهی وقتا پیشرفت اینه که زمین خوردی زود پاشی. نه که بشینی غصه بخوری و زندگیو زهرمار خودت کنی.