2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22252 بازدید | 293 پست
چقد قشنگ باهم صحبت میکنین اخه چه مرگشه این باید حتما خودشو درمون کنه فایده نداره آدم بدی نیس

بریم مشاوره به نظرت حل میشه؟

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
میه زن برادر کتک میخوره باز خفه تو هم خفه شو کتک خوردیبنظرت بازم آدم بدی نیس شوهر؟

نمیدونم احساس میکنم میخاد خرش کنه ک فقط برگرده خداومیدونه راست میگه یا ن باید تعهد بگیره ک دس روش بلند نکنه

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتتون کم سن هستین

و رفتار های هیجانی دارین

اون مقصره

توم مقصری 

اما هر چی که هست نباید تو رو بزنه هنوز ۱۷ سالته 

چقدم دلم برات سوخت هم اسم منی 

لطفاً فعلا تا اوضاع زندگیت مشخص نشده بچه دار نشو

پرورده کوردم❤
تو مصمم بودی و میگفتی به زور میخان برم گردونن؟؟؟ببخشید ولی فکر میکنی دروغ گفتی بهمون.

دقیقا چقد زود با دوتا حرف عاشقانه نرم شد

خیلی بده کتک خوردن زن از شوهر

بعد میگه داداشم زنشو کتک میزنه بازم زنش با احترام باهاش رفتار میکنه

منظورش اینه هرچقد کتکت زدم نباید جیکت در بیاد!!!!

لایک نفرمایید با تشکر

چرا بهش پیام دادی؟!!!

چون دیشب کلی زنگ زده بود که جوابشو ندادم 

گفت هر چی بگی قبوله  

میخواستم بگم که شرطم چیه

چرا مای لایفو خط زدی😐من فک کنم ت خیلی جوابشو میدی یا قلقش دستت نیس انگار ادم بدیم نیس نمیدونم امیدو ...

تاپیک قبل سر امضا کلی حرف زدن 

نمیخواستم الانم به جای راهنمایی چرت و پرت بگن بلا نسبت

اوایل اره ولی الان مراعاتشو میکنم 

واقعا رفتی نوشتی سلام خوبی و فلان؟ نوشت دوسش داری؟!!!!

االان فک میکنه هرکاری ک باهات میکنه حقته 

چرا انقد خارو خفیف میکنی خودتو 

الان کوچیکی و سنت کمه بعدا فکر میکنی ک چقد اشتباه کردی من دیگه هیچ نمیگم بهت احتمالا حقته کتک هایی ک میخوری ک بازم میری منت کشی 

بریم مشاوره به نظرت حل میشه؟

برید زوج درمانگر خیلی عالیه مطمئن باش درست میشه چون پذیرفت که اشتباه میکنه و به فکر درمونه مثل خیلیا دیگه نمیندازه تقصیر تو یابقیه همین پذیرش ۵۰درصد درمونو جلو میبره فقط دارم بهت میگم به زبون بگیرش تاطول درمان به خوبی بگذره و به پایان برسه اگه دیگه درست نشد برومهریه بذار اجرا خونوادتم سگ محل کن اگه بهت فشاراوردن شکایتشون کن دولت پیگیری میکنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

واقعا رفتی نوشتی سلام خوبی و فلان؟ نوشت دوسش داری؟!!!!االان فک میکنه هرکاری ک باهات میکنه حقته چرا ا ...

چرا قضاوت میکنی دوستم ؟

دیشب کلی زنگ و پیام جواب ندادم بهش

بالاخره باید تکلیفمونو مشخص میکردم یانه