2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22255 بازدید | 293 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه ذره کمک بصورت مشاوره میتونه خیلی خیلی کمک کنه. یه جا گفته نمیدونم چرا نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم، اگه این یه چیز جدیده ممکنه علامت افسردگی یا اضطراب باشه. واقعا روانشناس یا روانپزشک میتونن خیلی کمک کنن. 

Involuntary night owl, here for tea

چرا مای لایفو خط زدی😐من فک کنم ت خیلی جوابشو میدی یا قلقش دستت نیس انگار ادم بدیم نیس نمیدونم امیدوارم ک هرچی ب صلاحه برات رقم بخوره

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
چرا مای لایفو خط زدی😐من فک کنم ت خیلی جوابشو میدی یا قلقش دستت نیس انگار ادم بدیم نیس نمیدونم امیدو ...

میه زن برادر کتک میخوره باز خفه 

تو هم خفه شو کتک خوردی

بنظرت بازم آدم بدی نیس شوهر؟

بمیرم برات..اشکمو درآوردی که دختر

خدا پدر ومادرتو براه راست هدایت کنه..چی بگم آخه..

عزیزم تو که شرایط طلاق نداری به پیشنهاد بدم..به باشگاه رفتنت گیر نمیده؟ میتونی بری دفاع شخصی یاد بگیری..ولی بهش بگی داری میری بدنسازی و ایروبیک پایان

عزیزم..چیزی که من فهمیدم..اینه که شوهرت از اینکه زورش بهت میرسه سرمسته..فکر کنم بیرون کسی تحویلش نمیگیره وازینکه تورو زیر دستش له کنه لذت میبرم..یه جور حس پیروزی.. وقتی ببینه تو جلوش وایمیستی اونم میشینه سرجایش..مظلوم نباش..

عمویی چیزی نداری حمایتت کنن از پدر و مادرت ابی گرم نمیشه دو دستی بچشونو بدبخت کردن

دارم ولی خوب نیسن

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

تو مصمم بودی و میگفتی به زور میخان برم گردونن؟؟؟ببخشید ولی فکر میکنی دروغ گفتی بهمون.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158