2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22312 بازدید | 293 پست

گلم شوهرت متاسفانه برادرشو الگو قرار داده و طبق پیاماتون شما بهشون احترام نمیزارین واونم جوونه ومغرور و وقتی میبینه زن داداشش علی رغم رفتاری که شوهرش باهاش داره ولی به شوهرش احترام میزاره وبهش محبت میکنه،راه برادرشو پیش گرفته ومیخواد از طریق زور وکتک ودعوا احترام ومحبتتو جلب کنه چون با توجه به رابطه ی جاریت وشوهرش فک میکنه بهترین راه برا رام کردنت کتک زدنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا مردا همه چیزشون زسر شکمشونهبا همین مسئله زن باید مردش رو بگیره تو دست

ای خوش به حالتون شوهراتون به یه چیزی بندن 

مال من که اینطور نیست 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ ربطی داره مگه قراره دست بلند کرد رو زن زنش هیچی نگه؟اونم از بی عرضگی زنشه ک  میزاره تو جمع بزنش اونم بخاطر بچه

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

شوهرت خیلی خوبه حتما بریدمشاوره تاقلق شوهرت دستت بیاد،خداکمکتون کنه،ماشاالله به هردوتون💚🧿

افرین خوب بیان کردی خواستتو،زن باید دانا باشه افرین،

اینم بگم هردوتون بخاطر سنتونه ها،خوب میشین انشاالله

۷۵.۹۲۸۰
چرا قضاوت میکنی دوستم ؟دیشب کلی زنگ و پیام جواب ندادم بهشبالاخره باید تکلیفمونو مشخص میکردم یانه

اتفاقا کارت درست بود عزیزه دلم .

آنقدر بعد از خوندن شات پیامهات خوشحال شدم که نگو ‌

ببین مرده تو مرده بدی نیست فقط قلقش باید بیاد دستت ‌. اینم بگم دوستت داره از حرفهاش معلومه .

سعی کنین زندگیتونو از نو بسازین .

خیلی خوشحال شدم دیدم پیام‌های مثبت بینتون رد و بدل شده .خدا به دلتون آرامش‌و خوشبختی بده .

سعی کن خودت خودتو خوشبخت کنی .هیچکسی از بیرون نمیاد اینکارو بکنه تو تلاش کن جفتتون خوشبخت میشین و شاد 

زدن اشتباه س و هیچ توجیه ای ندارهاما دوست گلم شما هم سعی کن خانم شی و شوهرتو تو دست بگیریشوهرت دوس د ...

چقدر این دوستمون حرفهاشون قشنگ بود ‌واقعا همچین چیزهایی جواب میده .مکن خودم جواب گرفتم ‌خیلی وقتها اینها همون ترفند یا سیاست های زنانه اس . انجام بده و تلاش کن تا موفق بشی

سارینای عزیزلطفا بیشتر از این؛ اینجا نباشاینجا پر هست از زن های پر از عقده و حسودتو زندگی خیلی خیلی ...

چقدر صحبت‌های این دوستمون از روی عقل و کاربردیه. ترو خدا مراقبه زندگیت باش. شوهرت مرده خوبیه . خودا زندگیتو از نو بسازین با عشق و رفاقت . 

خوشحالم برات چون میدونم تو میتونی درستش کنی.

نمیاد هر چقدر میفرستم

سلام اسی جون تو تاپیک قبلتم گفتم بهت 

سیاست داشته باش و شخصیت خودتو جوری حفظ کن که نتونه بهت بی احترامی کنه 

بعضیا ریپ زدن که کتک خورده چطوری دوسش داشته باشه و فلان و تاپیک رو قفل کردی نشد جوابشونو بدم 

ببین عزیزم الان فک میکنن شما طلاق بگیری یه با یه ملک ازدواج میکنی؟

اکثر مردها همینن بخدا شوهرمنو ندیدی تا زمانیکه خودم سیاست نداشتم و همش با مادرشوهرم بودم و جواب سواری میکردمو و خودمو لوسش نمیکردم یه حرمله ای بود 

چندساله که خودمو تغییر دادم بیخیال بقیه شدمو  عشق بین خودمو همسرم رو اولویت زندگیم کردم و بهش عشق دادمو و عشقم و فداتشم و نفسم از زبونم نیوفتاد شوهرم زیر و رو شد 

عین پروانه دورم میچرخه و روحرفم حرف نمیزنه و همه جا هوامو داره و با بچه هامون بازی میکنه و شاده و جو خونمون خیلی قشنگه 

شوهرت مشخصه عاشقته فقط یه توقعاتی ازت داره که مستقیم نمیگه بهش بگو با کتک حرف نزن بهم بگو تا بدونم من از تو دلت خبرندارم 

دیگه به داداشش هم نگاه میکنه که اینجوره و زنش بیشتر دورش میتابه فکر میکنه اونم باید کتکت بزنه تا تو عاشقش باشی 

اونقد قشنگ زندگی کن در کنارش و بگو نمیخام کنار تو کوچیکترین لحظه را از دست بدم 

تا زندگی داداشش براش زشت دیده بشه 

فکر میکنی به این راحتی میتونی از همچین مردیکه عاشقته جدابشی؟اینقد ته قلبت وابسته ی محبتشی که بدون اون روانی میشی بهت قول میدم 

پس سعی کن زیبا زندگی کنی عزیزم

چقدر صحبت‌های این دوستمون از روی عقل و کاربردیه. ترو خدا مراقبه زندگیت باش. شوهرت مرده خوبیه . خودا ...

شوهرش جلو خانوادش دست روش بلند کرد

الان شد مرد خوبی؟

از رو چه منطقی حرف میزنین

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

واقعا نمیدونم چرا اینطورین وقتی باباشون انقدر خوبه تازه اخلاق برادرشوهرم خیلی وحشیانه تره جمع و غیر ...

عزیزم قابل توجه خودت و دوستایی که میگفتن اگه کتکت میزنه، بهش اقتدار بده، مثل پروانه دورش بچرخ و ماساژ و فلان!!!! 

الان دقیقا به متن پیام های همسر ایشون دقت کنید!!! 

میگه مگه نمی بینی آرش هر چقدر زنش رو میزنه و تو جمع خُردش میکنه بازم مثل پروانه دورش میچرخه!!!! 

همین یه جمله دوتا پیام خیلی مهم توش داره!!!! 

اول این که آدم ها باید با پیامد اشتباهاتشون روبرو بشن، که اگه نشن، اگه نتیجه مثبت دریافت کنن، نتیجه ش میشه شدت بیشتر اون عمل، نتیجه ش میشه آقای آرش که سر سفره میزنه تو دهن زنش!!!! 

دوم شوهر شما تو مراحل اولیه هست، یه جورایی تو مرحله ی رشده به عنوان مرد خانواده، بستگی به واکنش خودت داره که چی تحویل بگیری، بستگی به خودت داره که شوهرت بشه مثل پدرشوهرت یا بشه مثل برادرشوهرت! ببین رفتارت نه باید جوری باشه مثل جاریت که تو جمع بزنن تو دهنت بازم خوش خدمتی کنی (البته جاریت دیگه چاره ای نداره)، نه مثل اوایل خودت که لجبازی کنی و بخوای آتش رو تند تر کنی. متاسفانه شوهرت همین حالا هم تو مسیر اشتباه افتاده، و برادرش شده الگوش، هر چه سریعتر سعی کن درمانش کنی. 

مهربان باش، منصف باش، و با سیاست. بخوام با تفسیر توضیح بدم طولانی میشه، برید مشاوره نه دو سه جلسه، جلسات متعدد، هزینه داره، وقت میبره،اما می ارزه که زندگیت درست بشه. خودشون اونجا بهتون یاد میدن. مشاوره حاذق و به روز هم برو، نه درپیت. 

اگه میخواید در کنار هم خوشبخت بشید فقط و فقط یه نکته هم باید بفهمید: زندگی زورگویی یکی و اطاعت دیگری نیست، این که حتما اون به همه ی حرفه‌ای تو گوش کنه یا تو به همه ی دستورات اون بله چشم قربان بگی نیست، زندگی همکاری و مشارکته، گاهی تو به حرف اون گوش بدی، گاهی اون به حرف تو، گاهی اون از خواسته اش بگذره به خاطر تو، گاهی تو به خاطر اون، گاهی تو ممکنه به اون نه بگی گاهی اون به تو. باید بنا به شرایط و صلاح دید خودتون در اون لحظه مشارکتی تصمیم بگیرید. اگه به این حرف عمل کردید با هم کنار می‌آید ولی اگر نرفت تو سرتون کاری نمیشه کرد. اینو به شوهرتم بگو. 

پدرشوهر و مادرشوهرتم می بینن که شوهرت میخواد بشه آرش، فعلا پای کارن، کار از کار بگذره اونام کنار میکشن، پس تا دیر نشده زندگیتو درست کن. 

اسی من چندتاازپیامای کاربرارو خوندم بعضیاشون عالی راهنماییت کردن منم فقط یه مورداضافه کنم اونم اینه که به شوهرت بگو بیا ماالگوی خانواده ی برادرت باشیم ماباعث بشیم اونارفتارشون روتغییربدن ازمایادبگیرن احترام متقابل رو  درک ومحبت دوطرفه باعث دوام وسربلندی یه رابطه س رابطه ی زور واطاعت رابطه ی شکست خورده ایه ودوطرف به تعالی نمیرسن 

به جای اینکه برادرت الگوی تو باشه