2777
2789
عنوان

شات پیامای شوهرم همونیم که قهر کرده بودم اومده بودم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 22326 بازدید | 293 پست
بگو خاک بر سر تو و آرش که الگوت شده

خواه شوهرش هنوز بچه است و نفهم کاش الگوی ادمهای بهتر بود و باشخصیت تر 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

عزیزم از نظر روانی شوهرت مشکل داره خیلیم بچس 

مساوره رو برو فعلا از خانوادش هم دور باش 

همسرت خودشیفته اس 

فعلا با خانواده ای که داری مجبوری گولش بزنی 

ببین به درس ادامه بده خودتو مشغول کن دعوا درگیری بینتون کم میشه خودتو بالا بکش دانشگاه برو یکم بزرگتر بشی دیگه خانوادت نمیتونن برات تصمیم بکیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدن اشتباه س و هیچ توجیه ای نداره

اما دوست گلم شما هم سعی کن خانم شی و شوهرتو تو دست بگیری

شوهرت دوس داره شخصیتش رو ببری بالا و نشون بده ک آقاس

همیشه تو جمع اقا ارمان صداش کن و جفتش بشین احترام کامل رو بزار براش

مرد سکسش رو با دنیااااا عوض نمیکنه

الان موقع اینه ناز کنی و لوس کنی خودتو

بهش بگو من ک وقتی تو بغلت بود انگار تو ی دنیای دیگه سیر میکردم الان من از همون بغل میترررسم

خودت باید درستش کنی

همیشه از شب قبلش بگو من فردا میخوام فلان چیزو درست کنم نظرت چیه

برا پوششت هم بگو من میخوام فلان کت رو بپوشم نظر حضرت اقا اوکیه

همین کلمات رو بگو تا بره بالا

شوهرم خوبی های زیادی داره

باهم دیگه زندگیتونو از نو بسازید

آره گفتم باید بریم مشاوره پدرشوهرمم زنگ زد گفت سه دونگ از خونه ای که توش میشنن رو میزنم به اسمش

عزیزم اینجا بیشترشون عقده ایی ان ی نگاه به تاپیک هاشون کن شوهرشون علاوه بر دست بزن خیانتکار هستن خسیس هستن بی شخصیت هستن خانواده شوهر صفر حمایت صفر ... و کلی ویژگی دیگه بعد از شما می‌خوان جدا شی فازشون نمی‌دونم چیه با اینکه خانواده خودشون حمایتگر تر هستن راضی نیستن جدا شن عزیزم خانواده شوهر با کلاس تحصیل کرده ایی داری اگر مادرشوهرت دکتر از روزگارت در می آورد خوب بود شوهرت فقط ی ویژگی بد داره بهش فرصت بده با سیاست اصلاحش کن عزیزم گول اینا رو نخور فردا برگشتی خونه پدر اگه یه آدم سن بالا بی ریخت و قیافه و خسیس اومد خواستگاریت پدرت باز با کتک سر سفره عقد بشینی خوبه اگر اونقدر تو زندگی دوم  محدود شدی خوبه یکم آینده نگر باش عزیزم دهن بین این و اون نباش چی به والا که بیشتر آدما مجازی و واقعی دلسوزت نیستن زندگیت بساز شوهرت بساز زندگی خوبن رو قشنگتر کن نزار ی روز حسرت این روزا رو بخوری بهش فرصت بده سیاست خرج کن اگر درست نشد با تصمیم های جدی تر بگیر که مطمئنم میتونی تغییرش بدی

عزیزم من بیشتر تاپیکهاتو خوندم..یه چیزی فهمیدم ..شوهرت یه چیزی که بیش از حد آزارش میده اینه که کسی از زندگی شخصی تون باخبر بشه..حتی مادرش..یبار اون اوایل زندگیتون توی پیامش بهت هشدار داده که وای بحالت اگه کسی از دعواهاتون باخبر بشه..خانم گل دیگه هیییچ حرفی به مادرش اینا نگو..وقتی مادرش می‌فهمه می‌ره دعواش می‌کنه واین حس رو به شوهرت منتقل می‌کنه که تو بچه ای و عرضه ی گرداندن زندگی دونفره نداری..

عزیزم درسته مادر شوهرت فرشتس ..ولی هر بار به اون گفتی بدتر شده که بهتر نشده..روی خودت کار کن..

خوشبخت باشی..راستی یه چیز دیگه.. رازدار شوهرت باش..بزار بهت اعتماد پیدا کنه

مراقب خودت باش

سارینا جان خواهر گلم .خیلی خوبه که واسه زندگیت داری تلاش میکنی حالا از روی اجبار خانوادت یا اختیار خودت فرقی نداره. فقط لطفا مواظب باش ازش بچه دار نشی.ایشون متاسفانه دست بزن داره و هر چقدر تلاش کنه بازم یجا کم میاره. و این تنها فرصت باشه که بهش میدی. اگه دیدی دوباره کتکت زد برو کلانتری ازش شکایت کن و  برو مهریتو بزار اجرا . خواهش میکنم اشتباهات منو تکرار نکن

خستم، خیلی خسته
عزیزم اینجا بیشترشون عقده ایی ان ی نگاه به تاپیک هاشون کن شوهرشون علاوه بر دست بزن خیانتکار هستن خسی ...

تو خیلی انسان خوبی هستی گل خانم

مشاوره ات هم عالی

خدا بیشتر کنه از این آدمهای خوب و منطقی رو

خدا حفظت کنه عسل جون

برگشته میگه دوست دارم بعد با کمربند تا حد مرگ کتکت میزنه؟!

باهاش صحبت کن ، بگو اگه میگی دوست دارم دوست داشتنت چطوریع که اراده کنترل دستتم نداری؟

بالاخره هرجایی تو زندگی مشکل هست ، نه حق داره بهت توهین کنه و مهمتر از اون به هیچ عنوان حق دست بلند کردند نداره 

درسته که سنت کمه ولی عروسکش که نیستی انسانی از همه مهمتر یه زنی !

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

عزیزم تاپیک خوندم شوهرت مشخصه ادم خوبیه اصلا فکر طلاق از سرت بیرون بنداز زندگیتو بساز اینهمه نکات مثبت فقط زود عصبانی میشه سعی کن بیشتر بهش مهرمحبت کنی وبهش نشون بده عاشقشی خیالش راحت باشه سنش هنوز خیلی بچس بازم نسبت به سنش عالی رفتار میکنه همه یه سری مشکلات دارن خیلیا شدیدتر از تو ولی براتو حل شدنی چون پدرمادر همسرت باشخصیتن وپشت همسرت بمون زندگیتو بساز موقعی عصبی هست بیشتر بهش توجه محبت کن 

زدن اشتباه س و هیچ توجیه ای ندارهاما دوست گلم شما هم سعی کن خانم شی و شوهرتو تو دست بگیریشوهرت دوس د ...

مرد سکسش رو با دنیاااا عوض نمیکنه؟ 

خدایا کمک

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلیات شوهرت از اکثر شوهرای نی نی سایتیا بهتره

خونه هم که میخوان به اسمت کنن دستشون درد نکنه 

شوهرتم که بد حرف نمیزنه حداقل ظاهرا ایرادات خودش رو قبول داره

همون برید دکتر درمان شه ادامه بدید 

ولی از این به بعد اگه کتک خوردی برو ثبت کن کاغذشم یه جا درست حسابی مثلا تو یه یکی از کیف هات توی پارچه اش قایم کن پیدا نکنه پاره اش کنه

یکمم از شوهرت توی جمع خانواده اش تعریف کن عقده اش برطرف شه نرم تر شه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40