2777
2789
عنوان

بنظرتون انقدر لباس عادیه یا زیاد برای مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 52 پست
خونه و ماشین از خودتون دارید؟ یعنی می خوام ببینم نیاز برای پس انداز کردن پولتون ندارین؟

نه هیچی نداریم هرچی در بیاریم خرید میکنیم

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس با کیفیت و درست حسابی اگه بشه مارک‌ دوست دارم ولی به تعداد کم ☹️😒

لباس برند ماهی دو دست میشه خرید 

کم کم میبینی زیاد شده 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

شوهرم می گه اینجوری ذهنم راحت تره. دیگه هر بار فکرم درگیر نیست که چی بپوشم و چی با چی ست کنم. همون ...

شما مشکلی ندارید اینجوری؟ 

نه هیچی نداریم هرچی در بیاریم خرید میکنیم

خوب گلم تو که می دونی شوهرت پول جمع کن نیست. یه وام بزرگ بگیر بده طلا بخر.  هر ماه که شوهرت مجبور شد کلی پول قسط بده دستش یکم خالی تر می سه و نمی تونه انقدر پول هاش ریخت و پاش کنه و خرج لباس کنه!  

رخت و لباس و خوشگذرونی همه ادم ها دوست دارند مهم اینه که بتونی خودت کنترل کنی ،  اینکه بعد ده سال تو خونه خودت زندگی کنی و ماشین خودتون سوار شین تراپی اش خیلی بیشتر از چند تیکه لباس هست! 

نگاه به دور و اطرافیان هم نکن  اونها حتما پشتشون به جایی گرمه که انقدر بریز و بپاش می کنند! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

شما مشکلی ندارید اینجوری؟

نه مشکلی ندارم.  شما حتما خودت انقدر به شوهرت گیر دادی که لباس تکراری نپوش اونم وسواس خرید گرفته!  

اتفاقا هر چی مرد ساده تر بگرده برای زندگی مشترکتون بهتره!  

بزار اطرافیان فکر کنند خسیسه.  بزار فکر کنند اهل مد و خوشگذرونی نیست!    مهم اینه که بعد چند سال بتونی یه خونه و امکانات زندگی برای خودت و بچه هات فراهم کنی! 

خواهرشوهر من دقیقا همچین سبک زندگی داره همه اش تو لباس و مسافرت و مهمونی هست  5 سال گذشته هنوز طبقه بالای مادرشوهرش هست و اندازه رهن یه خونه هم نتونسته پول جور کنه! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)