2777
2789
عنوان

افسردگی( کمکککککک)

70 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

من دو سال داخل یه مدرسه بودم 

که از لحاظ روحی و روانی واقعا بهم ریختم 

طوری که شاید از تصورتون هم خارج باشه 

ناخوداگاه میزنم زیر گریه 

افکار منفی مدام داخل ذهنم 

با خودم داخل ذهن حرف میزنم زیاد 

حرف ها مو توی دلم میریزم 

نظری راهکاری ندارین؟

کمکم کنید 😭😭😭

منم راهنمایی تو شرایط تو بودم 

میفهمم کسی درک نمیکنه

بنظرم حتما به مشاور یا روانشناس برو

خیلی به خوب شدن حالت کمک می‌کنه سبک میشی

من بچه بودم مشاور کودک رفتم خیلی خوب بود 

خودت باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانپزشک رو نباید پیشنهاد داد اول باید رفت روانشناس اون اگه تایید کرد خودش ارجاع میدهممکنه دارو نیاز ...

بنظرم جفتش کنار هم جواب میده من خودم اول رفتم روانپزشک گفت روان درمانگر هم برو 

و اینکه تا ریشه یابی کنن این بیچاره اذیت میشه چ اشکال داره

اگ دارو نیاز نباشه خب روانپزشکم دارو نمیده!

بنظرم جفتش کنار هم جواب میده من خودم اول رفتم روانپزشک گفت روان درمانگر هم برو و اینکه تا ریشه یابی ...

چرا بعضی وقتا الکی دارو میدن 

یکی از دوستام یه مدت بهش داروی اشتباه داده بودن واسه استرسش خیلی عوارض بدی روش داشت رفت یه دکتر دیگه تعجب کرده بود چطور همچین دارویی نوشته بود واسه دختر ۱۷ ساله 

اینکه جفتش باهم باشه بستگی داره به مشکل ولی در کل روانشناس علم تشخیص مشکل رو داره که ارجاع بده 

چندتا درس مشترک با روانپزشکی دارن واسه همین

خودت باش.
بنظرم جفتش کنار هم جواب میده من خودم اول رفتم روانپزشک گفت روان درمانگر هم برو و اینکه تا ریشه یابی ...

مثلاً دوستم که رفت بعد دو جلسه متوجه شد افسردگی شدید داره فرستادش برای یه کلینیک اعصاب و روان 

گفت در کنارش دوست داشته باشی ماهی یکبار میتونی بیای

خودت باش.

فکر میکنی نمیفهمنت و متعلق به جایی که الان هستی نیستی و وضعیت زندگیت یجوریه که دیگه نمیتونی تحمل کنی؟ احساس میکنی همچی داره برات بن بست میشه؟ همش تو ذهنت ارزوها و رویاهاتو مرور میکنی تا یکم حس بهتر بگیری ولی بعدش دوباره حالت بد میشه؟

فکر میکنی نمیفهمنت و متعلق به جایی که الان هستی نیستی و وضعیت زندگیت یجوریه که دیگه نمیتونی تحمل کنی ...

اره بیشتر آرزو رویا ها حس میکنم ازم دورن 

هی دست و پا میزنم و نمی رسم بهشون/:

اره بیشتر آرزو رویا ها حس میکنم ازم دورن هی دست و پا میزنم و نمی رسم بهشون/:

از زندگیت بگو چیا داری کلاس چندمی پدر مادرت دوست دارن؟ اصلا چیزایی که میخوای داشته باشی و الان نداری چیا هستن؟

چرا بعضی وقتا الکی دارو میدن یکی از دوستام یه مدت بهش داروی اشتباه داده بودن واسه استرسش خیلی عوارض ...

واقعا فکر میکنم دوستتون پیش ادم درست درمونی نرفته و اینکه من روانپزشکی که از ساختار مغز و روان من خبر داره رو بیشتر قبول دارم واقعا تو روانشناسم فقط روانشناس های بالینی 

واقعا فکر میکنم دوستتون پیش ادم درست درمونی نرفته و اینکه من روانپزشکی که از ساختار مغز و روان من خب ...

من میگم ترتیب رفتنش اینه 

هرکدوم کار خودشونو دارن روانپزشک راجب ساختار مغز و اعصاب و غدد میدونه 

روانشناس راجب احساسات و عواطف و تروما ها ... هیچکدوم نمیتونن کار اون یکی رو انجام بدن 

مغز پیچیده تر این حرفاس

روانپزشک بلد نیست گفتار درمانی انجام بده که بخواد سردر بیاره یه دارو میده علائم از بین ببره مگه اینکه اختلالات dsm باشه که اکثرا دارو نیاز دارن و یه چیز مشخصیه با علائم مشخص 

یه سری طیف های بیماری ها بدون دارو هم درمان میشن 

دارو های اعصاب خیلی عوارض دارن باید صدرصد مطمئن شد!

خودت باش.
من میگم ترتیب رفتنش اینه هرکدوم کار خودشونو دارن روانپزشک راجب ساختار مغز و اعصاب و غدد میدونه روانش ...

خب پس مثل  اینکه شما به رواندرمانگر های که روانپزشکن مراجعه نکردین که جفتشو براتون انجام بده 

بنده تجربه شخصیم گفتم و خب نتیجه گرفتم هر کس تو نی نی سایت سوال میپرسه باید با توجه به شرایطش تصمیم بگیره و به حرف مخاطب ها بسنده نکنه

من خودم نتیجه گرفتم خداروشکر