2777
2789
عنوان

حس ی ادمی دارم ک بهم تجاوز شده

329 بازدید | 28 پست

دارم دق میکنم حالم خیلی بده

من با ی مرتیکه ای دوست بودم بعد پنج ماه قبول کردم برم خونش در حد معاشه بود ... بدون دخ..ول

چون قبول نکردم ک بکارتم بره فوری ترکم کرد 

اینم بگم جفتمون بالای سی سال هستیم

بعد ترک گفت پردت نگه داشتی چیکار مگ کسی میگرتت با این سن و سالت من یکی میخوام اپن باشه

و حال بدم ب خاطر این بود بعد پنج ماه فهمیدم همچین شخصیتی داره و پنج ماه فیلمم کرد ک دستش بهم بخوره فقط . انگار ک بهم تجاوز شده

پنجماه فیلم ادمای عاشق بازی کرد طوری ک بدون من لحظه ای نمیتونس 

بیشرف میگ اگ نیاز داری برو ب یگی دیگه ب...ده خدالعنتش کنه منی ک تااین سن سال نذاشته بودم کسی بهم نزدیک بشه 

همش دارم گریه میکنم خانواده اطرافیانم فهمیدن با این کات کردم ولی این شده ادم خوبه ک اره تفاهم نداشتید و نمیدونن ماجرا چیه و من تزس ابروم نمیتومم چیزی بگم ک چقدر پست بوده

به هیچکس نمیتومم بگم شما بودید میگفنید؟حالم خیلی خیلی بدعه گاهی ب خودکشی دارم فکرمیکنم.

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل شناختیش و با این ادم پایه زندگیتو بنا نکردی

از خدا بخواه کسی که مصلحت و صلاح دنیا و اخرتت کنارشه نصیبت کنه

و این ادمم بسر به خدا مطمئن لاش تقاص پس میده

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

و تو باید برای خودت حد و مرز داشته باشی و غرق کشی نشی حتی وقتی ازدواج کردی همین

منم میخواستم تو این سن تجر به کنم چ میدونستم اینقدر ادم عوضی و کثیفیه

حالا خودخوری نکن..فراموش کن ،انشاالله ی بخت خوب نصیبت بشه❤️❤️❤️

باید پخته تر عمل میکردی..

هرمردی پسری که دید دختره راحت میادخونه اش یا دور دور..هیچوووقت سمت اون دختره نمیره 

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

حالا خودخوری نکن..فراموش کن ،انشاالله ی بخت خوب نصیبت بشه❤️❤️❤️باید پخته تر عمل میکردی..هرمردی پسری ...

بعد از پنج ماه بری خونه طرف اسمش راحت رفتن نیست راحت رفتن واس وقتی همون روز و همون هفته اول بری خونش

نباید همین قدرم اعتماد میکردی ،بازم به نیمه پر لیوان نگاه کن که پنجاه درصد قضیه به نفع تو شد و اونم ناکام موند تو قصد و غرضش .استغفار کن ،به خدا پناه ببر .سعی کن فراموش کنی .

سر دخترش به روزی متاسفانه میاد .