2777
2789
عنوان

حس ی ادمی دارم ک بهم تجاوز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 28 پست
همه جوری حق با تو بوده. مرتیکه عوضی و کثافط. امیدوارم حالت بهتر شه. اگه‌ دیدی لازمه برو تراپی کمکت م ...

نمیدونم چیکارکنم دارم دق میکنم ددقققق

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
منم میخواستم تو این سن تجر به کنم چ میدونستم اینقدر ادم عوضی و کثیفیه

همین دیگه ت ذهنت چون فکر میکنی وای ازدواج نکردم و عقب موندم اجازه دادی ازت شو استفاده بشه...

برای هر کاری زمانی هست.دنبال آدمی نباش بیاد زندگیتو عوض کنه،اگه قراره بیاد ،خودش میاد 

تو دنبالش نکن خلاصه خود طرف به موقعش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از پنج ماه بری خونه طرف اسمش راحت رفتن نیست راحت رفتن واس وقتی همون روز و همون هفته اول بری خونش

۵ماه ؟؟۵سال که نیست حتی ۵سالم زوده...

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

میدونم الان حالت بده اما واقعا کار شما هم اشتباه بوده

و بنظرم چون کاره دیگه ای نکردین بازم نیس به کسی بگی

چون حتی اگه شکایتم کنی به جایی نمیرسی چون خودت رفتی.. 

فقط سعی کن دور شی از این آدم و اگه حال روحیت بده برو پیش روانشناس 

و در آخر ارزش خودتو حفظ کن حتی اگر هیچی نباشی

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

برای شمات دیگه دیره ولی خدا رو شکر تجربه ی خوبی شد برات که بدونی دیگه نباید وقتی کسی بهت پیشنهاد رفتن به خونه داد باهاش بری همونجا کات کن،تو گناهت فقط حماقتت بوده بعد از این آگاه و عاقل باش و از رو احساس تصمیم نگیر

دیگه هم فکرشو نکن تجربه ها گرون به دست میان

الانتو امروزتو حالتو دریاب یجوری به خدا نزدیک شو و ازش کمک بخواه و به موفقیت برس که یه آدم حسابی برای یه عمر بیاره برات امیدوارم خوشبخت و موفق بشی

برای شمات دیگه دیره ولی خدا رو شکر تجربه ی خوبی شد برات که بدونی دیگه نباید وقتی کسی بهت پیشنهاد رفت ...

عذرمیخوام شماتت را نوشتم شمات

درستش شماتت یعنی نشین فکر و خیال کن و خودتو ملامت کن میدونم سخته خیلی سخته اما خودخوری نکن تموم شد رفت بازم خدا یه شانس بهت داد که اتفاق بدتری نیفتاده دقت کن بعد از این تجربه شد برات که هرکی آدمو بخواد میگه این کارا بمونه برای بعد ازدواج

بخدا افکارمم هم بسته نیست ولی پسر خوب تا قبل عقد به دختر دست نمیزنه

خودت میگی تجاوز نبوده و با اختیار خودم انجام دادم طرف لفظا فریبت کرده که احتمالا ازدواج میکنه باهات خب نباید فریب میخوردی الانم به این تجاوز نمیگن الکی مظلوم بازی درنیار

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.