به نظر من بچه نه برا اینه که بیاریمش حتما تو پیریو مریضی عصای دستمون باشه...نه نیاریم که میره خارج یابد ذات میشه که البته به تربیتش بستگی داره یا چی...زندگی بدون بچه هر چه قدهم خوب باشه خالیه خالیه همین که جوجه باشه تو خونه همین که منتظر اومدنش باشی همین که نگرانش باشی همین که تو دعاهات تنها کسی باشه که از ته قلبت برا خوشبختیش دعا میکنی همین که قرار نوه بیاره برات همین که دلت براش از ته میره ..همین که مامان یا بابا صدات میکنه همین که وقتی دستش تو دستت بهترین نایاب ترین حس دنیا را داری کافیه البته به نظرخودم که مامان یه پرنسس ۱۳ساله ام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم پول هست و پرستارم هست...آره خیلی خوبه بچه ات حواسش بهت باشه...اما خیلی بده هی به کسایی که بچه ...
بله پرستار هست پول هست فکر میکنید چند درصد سالمندان اونقدر پول دارند بتونن پرستار بگیرن یا حتی اونقدر سوادندارن که کارهای که الان همه اینترنتی شدن انجام بدن خیلی ها دور ورم هستن که این حرف ها رو دارم میگم حتی پدر خودم اونقدر سواد نداره از کارت بانکی استفاده کنه یا حتی رانندگی از پا افتاده