2777
2789
خب مگه اینو ب عنوان همراه آدم میمونه تو بیمارستان ؟؟؟ طرف چند روز یهو بستری میشه ی بچه باید باشه پیگ ...

یعنی بچه میارین که اگه یه روزی بیمارستان بستری شدین همراهتون بشه؟

جز این که بعدا بچه بشه عصای دستتون نظر دیگه ای در مورد بچه ندارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم ب این فکر کردید خدایی نکرده مریض بشید سن بالاتر می باید ببرنتون دکتر ؟؟؟؟ باهاتچن بیمارستان ب ع ...

ببین خیلی کارا با پول حل میشه 

و اینکه به این فکر کنیم ک بچه بیاریم ک مارو  در پیری دکتر ببره اشتباهه بهتره همیشه به این فکر کنیم ک چجوری خودمونو سرپا نگهداریم تا بچه ها اذیت نشن و همیشه بهشون عشق بی قید و شرط بدیم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

پول میدی همراه برات میاد و شبم میمونه کسایی که بچه هاشون خارجن چی کار میکنن!؟

وای اونا که خیلی بدن من این یه سال که بیمارستان کار میکردم میدیدم بعضی از مریضا همراه ندارن پول می‌دن به این شرکت‌ها ، اصلا هیچ کاری نمیکنن به لیوان آب حاضر نبود دست مریضش بده یا لگن براش نمیذاشت واسه دستشویی 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

وای اونا که خیلی بدن من این یه سال که بیمارستان کار میکردم میدیدم بعضی از مریضا همراه ندارن پول می‌د ...

والا ما گرفتیم همه کار هم کرد،در ضمن چه تضمینیه بچه به آدم برسه؟؟؟ شاید برد گذاشت خانه سالمندان

همسایه مون  بچه دار نمی شدند معلوم هم نبود مشکل از کیه،یه زن‌فوق العاده خوشگل بعد هشت سال شوهرش رفت زن گرفت اونم از خونه بیرون کرد گفت برو .مهریه هم گذاشت اجرا نداد.خیلی ظلم کرد .طلاق هم نداده ولی رهاش کرده ....میگن زنش خونه گرفته دوست پسر داره اون خرجش میده آخه پدر و مادرش هم فوت کردن .درسته کارش درست نیست ولی اون شوهر بی شرف بی غیرتش عامل اصلی هست خدا لعنتش کنه حداقل این بنده خدا رو طلاق میدادی 

اخه پیری چی تنهایی

این طرز فکر اشتباهه که بچه عصای دست پیری آدم بشه...چون اصلاً کاراییش این نیست...و بعدم هزار و یک اتفاقه شاید رفتن خارج از کشور...الان فامیل ما از زن اولش دو تا بچه داره اتفاقاً بچه که نه جای خواهر و برادرش هستن با پسرش همه اش ۱۹ سال و با دخترش همه اش ۲۱ سال تفاوت سن داره...اما از وقتی نوجوون بودن دیگه بچه هاش رو ندیده...حتی حاضر نیستن بهش زنگ بزنن و الانم خارجن عملاً انگار نیستن...از زن دومش هم دو تا دختر داره که واویلان...فقط میگن بابا تا نمردی خونه رو بزن به اسممون...کامیونت رو بزن به اسممون...خودش میگه به محض این که به اسمشون بزنم از خونه پرتم می کنن بیرون...پولاش رو می خوان خودش رو نه...فقط میگه از خدا می خوام مرگم یه روز تب باشه و یه روز مرگ چون به بچه هام امیدی نیست.

این جور نیست هر کی بچه داره حلوا حلواش کنن ممکنه اصلاً همه شون برن خارج از کشور و دیگه برنگردن...این همه پیرمرد پیرزن تو خونه های سالمندان مگه بی بچه هستن...آدم بهتره پشتوانه ی مطمئن تری داشته باشه.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

وااا مگه بچه باید ببره بچه ها باید برن زندگی شون بهتره اسنپ بگیرن برن دکتر

اسنپ میبره تا در مطب بعدش چی بشه  .بالاخره پدرومادرا رسیدگی میخوان یه عمر زحمت کشیدن همینجور بریم پی زندگی خودمون ؟باز بگید پرستار بگیرن تا یه حدی قابل قبول

اخه پیری چی تنهایی

چرا فقط زوم کردین رو پیری.فکر کنم یکی از اهدافتون به بچه دار شدن به چشم‌یه همراه بیماره.شما اگر سالم‌زندگی کنید و ورزش کنید و سبک‌زندگی درست داشته باشید انقد نگرانیتون فقط بیماری و پیری نیست.فکر کن بچت بفهمه فقط انگیزتون‌از بدنیا اوردنش این بوده.هیچی دیگه نمیگید.اصلا بچه دار شدین نخواست ایران بمونه چیکار میکنید مثل خیلیا همون کار زوج بدون بچه میکنن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

این طرز فکر اشتباهه که بچه عصای دست پیری آدم بشه...چون اصلاً کاراییش این نیست...و بعدم هزار و یک اتف ...

عزیرم هیچ کس دلش نمی خواد محتاج بچش بشه همه دوست دارن تا جایی که میتونن کاراشونو خودشون انجام بدن اما تو پیری وقتی مرخصی های بد میگیرن وتوانشونو از دست میدن چیکار کنن یکی بای باشه به دادشون برسه برن به همسایه بگن بیا ما رو دکتر ببر

عزیرم هیچ کس دلش نمی خواد محتاج بچش بشه همه دوست دارن تا جایی که میتونن کاراشونو خودشون انجام بدن ام ...

عزیزم پول هست و پرستارم هست...آره خیلی خوبه بچه ات حواسش بهت باشه...اما خیلی بده هی به کسایی که بچه نخواستن بگی پس پیریت چی پس مریضیت چی...الان دایی من بچه نمی خواد و سنش هم کم نیست بچه نداره دوست نداشت پدر بشه...خیلی بدش میاد بهش میگن وای پیر شدی چی...میگه تو رو بچه ات حساب کردی من رو سرمایه و اموالی که جمع کردم که تو پیری به دادم برسن...همین یکی باید باشه بد هست که میگین...این یعنی القا کردن این طرز فکر که آره تو اگه بچه نداری پس تو پیری طرد میشی و...آره آدمی زاد نیاز به حمایت پیدا می کنه اون حمایت همیشه از جانب بچه نیست گاهی اوقات از جانب یه پرستاره پس بهتره انقدر به کسایی که بچه نمی خوان نگیم پس پیریت چی!!!!

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!