2777
2789
عنوان

رتبه یک کنکور

2833 بازدید | 172 پست

واقعا چتونه؟؟؟ بعد میگید چرا نخبه ها از این کشور میرن.
هزاران نفر امکانات این دختر رو دارن ولی حتی رتبه خوبی کسب نمیکنن .
خود شماها براتون بهترین امکانات رو بذارن حاضرین سه سال از زندگیتون رو ساعت مطالعه بالا با استمرار داشته باشید؟؟؟ فقط لفظ میاید ولله قسم اگر بتونید .
دارید با روحیه یه جوان 18 ساله بازی میکنید . اونم ادمه ....
درسته کنکور ناعدالتیه ولی مگه تقصیر اینه؟ خب پول داشته استفاده کرده .
چرا نکنه؟

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اگه سهمیه داشت هم همینو میگفتی؟

یا سهمیه حروم و گناهه از نظرت

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

چیشده داستان چیهحالا الان شما وکیل مدافعی؟

داستان اینکه رتبه یک کنکور چون پدر و مادرش متخصص هستن و سفر خارجی رفته همه دارن از حسادت میمیرن .وکیل مدافع نیستم اما زور داره کلثوم که 6 ساله پشت کنکور هست بیاد به این بنده خدا خورده بگیره

اسی ببخشید راضی نبودی بگو حذف می کنم

دوستان رشته انسانی کسی هست که بخواد کتاباش رو اهدا کنه؟

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

ایشون که قطعا براش اهمیت نداره حرف کسی

ولی از یه طرفم مردم ایران واقعا حق دارن بس که شرایط برا قشر متوسط و ضعیف سخت شده که ناخودآگاه یه ادم دیگرو مقصر میدونن که تقصیری تو زندگیشون نداره

وگرنه خب قطعا ترکیب هوش و تلاش و پول شده رتبه یک نه فقط پول

الان اگه سهمیه داشت هم همینو میگفتی؟یا سهمیه حروم و گناهه از نظرت

عزیزم سهمیه با این قابل قیاس نیست . سهمیه مفت خوریه . ایشون 90 درصد تلاش خودش بوده . 10 درصد امکانات و غیره تاثیر داره .

سهمیه با پولی که باباش درآورده فرق داره

اولا که من نمیفهمم چرا میگین پول باباش؟ چون هم مادرش هم پدرش متخصصن . دوما پول پدر و مادر رتبه نمیسازه