2777
2789
درسته حالا تو۷ سالگی هم باکلی تمرین وتکرار یادمیگیرن

دقیقاا

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
نمیپونم بضیا چجو‌از ۴میفرستن زبان و... پسر من هنوز زبون خودمون نمیتونه خوب حرف بزنه

چرا پسرتو بابقیه بچه ها مقایسه میکنی؟ ۴ سالگی برای آموزش زوده اگه مدام به زوربخوای یادش بدی کلا ازدرس زده میشه اعتمادبنفسشم میادپایین

______ تعلیق دائم ______

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست این یه مادر آگاه باشه و بفهمه کودکش قبل شروع تحصیل عدم تمرکز داره یا ن

این که بچه ۴ ساله نمیتونه بخونه و بنویسه هییچ ربطی به عدم تمرکز نداره ...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

چند بار با خودت تکرار کن فقط ۴ سالشه فقط ۴ سالشه

یعنی چهارمین سالیه که وارد این دنیا شده همه چیز براش جدید و عجیب و قشنگه ، کنجکاوه  بزار بازی کنه آروم آروم با بازی یادش بده تا جایی که بتونه و علاقه داشته باشه یاد می گیره بالاخره تو پیش دبستانی و مدرسه هم یادش میدن سخت نگیر هر چیزی به وقتش

دوست نداشته باشه زورش کنی از مدرسه هم زده میشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید