٢ ساعته برق رفته و نيومده كلي تو ماشين نشستم كولر زدم هوا گرمه و خالت تهوع و نفس تنگي شديد گرفتم اين ظلمه بخدا ظلمه دوستم بچه س كوچيكه و ميگه بخاطر بي برقي و گرما بين پاهاش گرمي ريخته اخه اين چه وضعشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال ما تازه وصل شده کاش این یه ماه حداقل قطعش نمیکردن خیلی گرمه
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
مال ما تازه وصل شده کاش این یه ماه حداقل قطعش نمیکردن خیلی گرمه
امروز كه تعطيله همه جا اداره اي جايي باز نيست كه بگيم در طول هفته س و مصرف برق بالاس اصن شبا برق بره تا ديروقت برام مهم نيست حداقل افتاب نيست شايد دو درجه خنك تر باشه