2777
2789

من پدرهمسرم به شدت حساسه 

مامان وبابا خودمم اگه کسی توی مراسم هاشون شرکت کرده باشن خودش میکشن که حتما حتما شرکت کنن

مراسم عزای یکی از اقوام خیلی خیلی شلوغ بود

خیلی هم پولدارن

من گفتم اینا چون پولدارن زیاد اومدن سمتشون 

مامانم گفت نه،پولشون مال خودشون

اینا چون تو مراسم همه شرکت کردن و ارزش قائل شدن

مردم هم بزای اونا میان

اینم بگم چندسالیه که کلا دیگه بزای خاکسپاری غذا نمیدن و مراسم می‌ندازن عصر

فقط یه شام به فامیل نزدیک میدن

قبلا خاکسپاری صبح بود نهار به اون همه آدم غذا میدادن،معمولا تالار دعوت میکردن

هفته اول

چهلم و سالگرد

الان همه رو برداشتن،جز یه شام برای شام غریبان متوفی

که فقط به فامیل خیلی نزدیک میدن

حالا سوال اصلی چقد براتون مهم شرکت کنید؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خانواده منم شرکت میکنن شاید عروسی جدی نگیریم ولی ختم میریم حتما 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که باعث تسکین و تالم خاطر میشه ولی بده که فرهنگ اشتباه ایرانی بار پذیرایی اضافه به خانواده متوفی اضافه میکنه در صورتی که پیامبر ص فرموده برای خانواده متوفی غذا ببرید 

کاش همون شام به فامیل نزدیک هم جمع میشد. غذای عزا اکراه داره خوردنش . پرس غذا ۴۵۰ تومن!!!!!! بخدا ظلم و زوره . کاش فقط یه خاکسپاری بود و کلا دیگه تموم میشد. ما هربار کسی میمیره تا بریم روستا پدرمون در میاد 

واسه هر کس که بشناسم مسجدش میرم

یه احترام و همدردیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوبه که باعث تسکین و تالم خاطر میشه ولی بده که فرهنگ اشتباه ایرانی بار پذیرایی اضافه به خانواده متوف ...

ما قبلا هم که رسم بود غذا میدادن

افرادی در حد برنج و روغن واین چیزا میبردن ولی بازهم فشار زیادی به خانواده میومد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مگه برای غذا شرکت میکنیم؟اصلا مگه مراسم عزاداری میشه غذا خوردمن سعی میکنم شرکت کنم چون به خانواده ی ...

من همچین حرفی زدم؟

منظور من این بود که این رسم بد رو برداشتن