2777
2789
عنوان

چقد براتون مهم تو مراسم عزای آشناها شرکت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
تا قبل فوت داداشم برام‌مهم نبود.حقیقت درکی نداشتم اصلا از مرگ و پیامدش رو خانواده .بعد داداشم دیدم و ...

خدا رحمتش کنه,منم تنها داداشم فوت شده

جز اون سعی میکنم آرایش نداشته باشم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بشخصه مراسمات خاکسپاری شرکت میکنم حتا اگه اونا در کنار غم ما نبودن برام اهمیتی نداره تا جاییکه بتونم میرم نه تنها اقوام بلکه دوست و همسایه و آشنا

ولی برا جشن و عروسی خیلی اهمیت نمیدم نمیدونم چرا 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشخصه مراسمات خاکسپاری شرکت میکنم حتا اگه اونا در کنار غم ما نبودن برام اهمیتی نداره تا جاییکه بتونم ...

اره ماهم برای همسایه،همکار

اینا میریم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

از شرکت تو مراسم عزا متتتتتتتتنفرم. تا بشه نمیرم .

من ازاینکه خودمون عزا داشته باشیم بدم میاد

برای فوت داداشم

ازبس خونمون شلوغ بود،آرزوم بود مهمونا برن

اونم ده سال پیش که هزار جور خرج ومخارج داشت

من ازاینکه خودمون عزا داشته باشیم بدم میادبرای فوت داداشمازبس خونمون شلوغ بود،آرزوم بود مهمونا برناو ...

ببین منم سر مراسم ختمی که داشتیم فقط دلم میخاست برن این آدما. حالم از جمله های تکراری شون بد میشد. بعضیا میومدن با آرایش و حال خوب!!!! بیشتر میسوختم. خودمو میذارم جای صاحب عزا دورش خلوت باشه براش بهتره بخدا

ببین منم سر مراسم ختمی که داشتیم فقط دلم میخاست برن این آدما. حالم از جمله های تکراری شون بد میشد. ب ...

من برای داداشم از بس میومدن و تسلیت میگفتن از یه جایی به بعد اصلا نمیفهمیدم درجوابشون چی میگم

از بس کمبود خواب داشتم میخواست مغزم منفجر بشه

خدا خیر بده داییمو،یه جا فهمید حالم بده،من برد بیرون باماشین دور دور