2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بیخابی دارم ولی ای کاش فقط بیخابی بود برای من همراه با استرس و تپش قلبه

حالا دوستان بالاتر گفتن چه کار کنم ،ولی حال ندارم بهشون توضیح بدم من تماااام این کارا رو کردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دقیقا هم همسن شما هستم . دلیلش چیه این تپش قلبت و ... ؟ دارو هم میخوری واسه بیخوابیت و بقیه چیزا ؟ همینجوری چند ساعت میخوابی ؟ من که دیگه واقعا خسته شدم. میگم کاش بمیرم راحت شم

من هفته به هفته نمیخوابیدم فقط با منیزیم خوب شدم الانم وقتی ذهنم درگیر باشه یک هفته نمیخوام و چه عذا ...

وای دقیقااااااا من . منم با منیزیم بهتر میشم ، ولی وقتی بیخوابیم شدید شه اونم دیگه جوابگو نیس . من منیزیم خالی هم نمیخورم . منیزیم و B6 میخورم . الان خودم فکر میکنم به خاطر پر*یود نشدنمه که بدنم ریخته بهم باز . شما وقتایی که نمیخابی واسه کمک به خواب قرصی چیزی نمیخوری؟

حالا دوستان بالاتر گفتن چه کار کنم ،ولی حال ندارم بهشون توضیح بدم من تماااام این کارا رو کردم🤦‍♀️🤦 ...

دلیل استرسم خانوادمه بهم استرس میدن دیگ از دستشون ضعف عصاب گرفتم💔آره دارو میخورم رفتم دکتر بعضی شبارو اصلا ۵ دقیقه‌هم نمیخابم اون شباییم که خابم میبره در حد ۲یا ۳ ساعت خابم میبره

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻