2777
2789

هیچ کدوم ببین از همه مجموعه ها داشتم از این مجموبه های ارزون که کسی نمیشناستشونو چندتا دانشحونم داشتم
باید بگیرن گل بگیرن در یک یکیشون
چرا؟ 

چون اونا مارو نمیشناسن فقط با 2 ساعت حرف زدن میخوان همه نیازای مارو بدونن
به همین خاطر برنامه هاشون به درد میخوره
گزارش گرفتن اخر شب که عملا ببخشیدا عذر میخوام به معنی واقعی کلمه کصشره
ازمون میگیرن و بعضی ها هم تحلیل میکنن ولی بازم همون برنامه های مضخرف قبلیو میدن بهت
اینا هم انقدر پر کارن هر کدوم 30 تا دانش اموز دارن و از لحاظ پیگیری هیچی

شما به جای اینا برو تو سایت انجمن کنکور سرچ کن زیرو نامه همچیو و وصایای کنکوریا چند تا تاپیک میاره اونارو بخون همه چیو یاد میگیری بعدش اگر سوال دیگه داشتی همون سوالارو تو انجمن سرچ کن یا اینکه تو همین نی نی سایت بپرس
به جای برنامه گرفتن یاد بگیر چجوری خودت برنامه بنویسی
خوابتو تنظیم کن
نحوه تست زدن و ازمون                  رو یاد بگیر و تمام

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک سال از هر موسسه و پیج ای که معروف بود مشاور داشتم هیچکدوم بدرد نخورد یه مشاور شخصی یکی از فامیلامون بهمون معرفی کرد با اون قبول شدم تو هم بگرد اگه تونستی با یه مشاور شخصی پیش برو این معروفا مجازی و موسسه ها بدرد نمیخوره