2777
2789

دیروز از صبح ساعت ۸ خودش بیرون بود تا ۱۱ شب 

من خونه تنها هی میگم یروز بریم بیرون من‌یکم خرید بکنم اصلا خرید نکنم یکم بگردم پوسیدم تو خونه 

قرار بود امروز بریم که نگو دیشب اقا برنامه چیده ما امشب میاییم اونجا الان گیر داده بریم اونجا خب تفریح من نشد خونه مادرشوهر ک ادم هر هفته نمیره که وای خدا خسته شدم از دست این مردی ک انقدرررر مادرشو ترجیح میده موندم چرا اومد دیگه زن‌گرفت بهشم میگم دلت تنگ شده برو خودت ببینش بیا میگه من زن نگرفتم تنها برم گفتم زنم نگرفتی ک تفریحش باشه خونه مادرشوهد که

الان گفتم ن بیرون میام ن خونه‌مامانت میام به نظرتون خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان ببرش بیرون بگردین ناهار هم بیرون بخورینشبم برید شام بخورین برگردین

😐😐😐😐😐😐😐😐 نخوندی؟ 

برنامه رویایی میچینی؟ 

فهمیدی مشکلش با شوهرش چیه اصلا؟ 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩
از الان ببرش بیرون بگردین ناهار هم بیرون بخورینشبم برید شام بخورین برگردین

سر ظهره کجا بازه اخه الان همه وسایل ارایشیام تموم شده یه ماهه میگم بریم بخریم هی منو بر میداره میبره خونه مامانش میگمم تنها برم بهش بر میخوره

اره. اما دیگه عادت یده خودت رو بدون شوهر بری خرید و تفریح.. بزار بفهمه منتظر اون نیستی که بری بیرون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سر ظهره کجا بازه اخه الان همه وسایل ارایشیام تموم شده یه ماهه میگم بریم بخریم هی منو بر میداره میبره ...

خودت چرا نمیری خرید که هی بهش میگی منو بردار ببر خرید حس نمیکنی مثل بچه هاست اینجوری؟؟؟!!!

سر ظهره کجا بازه اخه الان همه وسایل ارایشیام تموم شده یه ماهه میگم بریم بخریم هی منو بر میداره میبره ...

زیادی وابسته شوهرتی، لوازم آرایشی چیه که منتظری اون باشه که بری بخری؟!

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂